Bugun...



ASKON Antalya Şube Başkanı İş İnsanı Onur Kaçar oldu

Yurt içi ve yurt dışı yaygın şube ağları ile 8 binin üzerinde iş insanı, 20 bin üye işletmesi ile 1 milyon kişiye istihdam sağlayan; üyeleri vasıtasıyla da 10 milyar doların üzerinde ihracat yapan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Antalya il başkanlığına iş insanı Onur Kacar getirildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2023 17:07

ASKON Antalya Şube Başkanı İş İnsanı Onur Kaçar oldu

Yurt içi ve yurt dışı yaygın şube ağları ile 8 binin üzerinde iş insanı, 20 bin üye işletmesi ile 1 milyon kişiye istihdam sağlayan; üyeleri vasıtasıyla da 10 milyar doların üzerinde ihracat yapan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Antalya il başkanlığına iş insanı Onur Kacar getirildi.

Anadolu Aslanları İş Adamaları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanlığına genel merkez kararı ile atanan Onur Kacar; atama kararı dolayısıyla ASKON Genel Başkan Orhan Aydın ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Kahraman teşekkür ederek, ‘’ASKON’un misyon ve vizyonundan hareketle yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte öncelikle Antalya ilimize, dolayısıyla da ülke ekonomimize katkı sunmak önceliğimiz olacaktır’’ açıklamasında bulundu. Görevi devreden önceki dönem ASKON Antalya şube başkanı Cahit Urfan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kacar, yarınların güçlü Türkiye’sinin inşası yolunda dün olduğu gibi bugün de yeni bir heyecan ve şevk ile ASKON bayrağını daha da ilerilere taşımaya gayret edeceğimizden kimse şüphe duymasın. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır’’ dedi. ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar ayrıca Ramazan ayı münasebetiyle ’de İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek, bu mübarek ayda özellikle deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla dayanışma içeresinde olunması gerektiğini vurguladı.


ASKON ANTALYA ŞUBE BAŞKANI ONUR KACAR
1982 Afyonkarahisar’da doğumlu evli ve iki kız çocuğu babasıdır. İlk ticari hayatına Üniversite eğitiminden sonra Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren aile şirketlerinde başladı. Sigorta Sektörü  ve Emayeden Ev Gereçleri üretimi konusunda faaliyet gösteren şirketlerin ticari faaliyetleri sırasında yurt dışı fuarları, ticari geziler ve müşteri ziyaretleri sayesinde 2004 yılında ihracatı uluslararası ticareti tecrübe edinme fırsatı buldu. Bu vesile ile Uluslararası Ticaret Finans ve İhracat konusunda özel eğitimlerini tamamladı. 2004 - 2015 yılları arasında hem Gıda ihracatı faaliyetimi sürdürürken bir taraftan da 100 ün üzerinde üretici firmaya Uluslararası Ticaret ve İhracat & İthalat Devlet Destekleri konusunda Danışmanlık hizmeti verdi. 2015 yılından 2022 Ekim ayına kadar Antalya OSB de Gıda üretimi konusunda faaliyet gösteren bir firmada ortak olarak faaliyetine devam etti. Şu an Çekirdek kahve ,Instant ve toz içecekler üzerine üretim ve ihracat yapan firmanın ortağı olarak ticari yaşamını sürdürmektedir.
Ayrıca 2022-2023 BAİB Denetim Kurulu Üyeliği yaptı. DEİK Slovenya Y. K Üyesi, DEİK Kuveyt Üyesidir. 2018 yılında kurucu üye olarak faaliyete başladığı ASKON Antalya Şubesi’nin 2023 yılında şube başkanı olarak ataması gerçekleştirilmiştir.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI