Bugun...



Antalyaspor’un Minikleri Alanya’da Kürsüde

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun izni ile Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi himayelerinde düzenlenen özel bir yarış olan X-Waters Açık Su Yüzme Yarışması 2024’ün Anneler Günü’ne denk gelen 12 Mayıs Pazar günü Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 16:49

Antalyaspor’un Minikleri Alanya’da Kürsüde

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun izni ile Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi himayelerinde düzenlenen özel bir yarış olan X-Waters Açık Su Yüzme Yarışması 2024’ün Anneler Günü’ne denk gelen 12 Mayıs Pazar günü Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşti. Kleopatra Plajı ve Galip Dede plajı arasında yarışan Antalyaspor’un minik yüzücüleri bir birincilik bir de üçüncülük kazandılar.

Yurt içi ve yurt dışından toplamda 12 ülkeden 400 sporcunun mücadele ettiği yarışmada 9-12 yaş arasındaki yüzücülerin katıldığı 500 metrelik X-Kids 500 yarışına katılan kırmızı beyazlı sporculardan Ayaz Demir Uzun 11:31,906’lık derecesiyle hem yarışın hem de erkekler kategorisinin birincisi olurken; 15:39,037’lik derece elde eden Alya Yıldırım ise kadınlar kategorisinde üçüncülük kazandı.

Dereceye giren sporcuların Temmuz ayında Rusya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağı organizasyonda yarışan Antalyasporlu diğer yüzücülerden Sarp Mete Erkış 12:12,048 ile dördüncü olurken Kaan Kaya ise 15:37,412 ile dokuzuncu sırayı elde etti







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI