Bugun...



Antalyaspor'dan Açık Su'da Gövde Gösterisi

Antalyaspor yüzme takımı sporcuları yüzme giyim markası olan Buni sponsorluğu ile düzenlenen açık su yüzme yarışlarına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 03-06-2023 16:32

Antalyaspor'dan Açık Su'da Gövde Gösterisi

Antalyaspor yüzme takımı sporcuları yüzme giyim markası olan Buni sponsorluğu ile düzenlenen açık su yüzme yarışlarına katıldı.

Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde yer alan Roxy Beach Club'da 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen ve yaş sınırının olmadığı bu özel müsabakada Antalyaspor, altyapı ve A takım yüzücülerinden oluşan toplam 35 sporcu ile yer aldı.

Kırmızı beyazlıların yüzme takımının son yılların en kalabalık kadrosu ile katıldığı yarışta 7 farklı kategoride mücadele eden kulaçlar, elde ettikleri dereceler ile toplam 38 kez ilk üç içerisinde yer alarak etkinliğe damgasını vurdu.

Aynı zamanda organizasyonun da en kalabalık kadrosunu oluşturarak ev sahibi olma farkını ortaya koyan Antalyaspor yüzme takımı, 500, 1000 ve 2000 metre mesafelerde yağışlı hava ve dalgalı denize rağmen üstün bir performans ortaya koyarak 17 birincilik, 11 ikincilik ve 10 üçüncülük elde etti.

Akreplerin altyapı sporcuları için ilk defa açık su tecrübesi, takım sporcuları için ise antrenman niteliği taşıyan bu özel yarışta elde ettikleri sıralamalar ile gövde gösterisinde bulunan Antalyaspor yüzme takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 20-25 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Açık Su Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri için hazırlıklarına başarı hedefi ile devam ediyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI