Bugun...



Antalyalı şişeler raflarda

Antalya’nın eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri Pınar Su’ya ilham oldu…

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2022 16:36

Antalyalı şişeler raflarda

"Şehir Şişeleri” projesiyle tüketicilerini tarihi ve kültürel bir keşif yolculuğuna çıkaran Pınar Su ve İçecek, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra bu kez de rotasını Akdeniz’in turizm merkezi Antalya’ya çevirdi. Pınar Su şişelerinin üzerinde Antalya'nın en güzel simgeleri; Roma devrinden kalma Üç Kapılar Anıtı, muhteşem denizi ve kumsalı tanıtılıyor.

Pınar Su ve İçecek, Şehir Şişeleri projesiyle Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini ürün ambalajlarına taşımaya devam ediyor. Madran kaynağından çıkan yumuşak içimli ve zengin mineral değerlere sahip doğal kaynak suyunun olduğu cam şişelerin üzerinde ülkemizin farklı şehirlerinin simgeleri yer alıyor. Proje, tarihi değerlerimizi yerli turistlere hatırlatırken, yabancı turistler için de farklı bir tanıtım platformu oluşturarak turizme destek olmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin en meşhur şehir simgelerinin cam şişelere resmedildiği proje, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra rotasını bu kez de Antalya’ya çevirdi. Gezilecek yerleri ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin turizm başkenti olan Antalya’nın en meşhur simgeleri, Pınar Su cam şişelerine resmedildi. Antalya etiketli su şişelerinde Üç Kapılar olarak da anılan, Antalya'nın en iyi korunmuş eserlerinden biri olan Hadrianus Kapısı dikkat çekiyor. Üzerindeki Latince kitabe ile turistlerin ilgisini toplayan, Pamfilya bölgesinin en güzel kapısı olarak bilinen Hadrian Kapısı o dönem bölgede yer alan tüm medeniyetlerden izler taşımasıyla meşhur. Tarihi anıtın yanı sıra Antalya’nın eşsiz deniz ve kumsal görsellerinin yer aldığı su şişeleri, tüketicilerini bu yaz kültürel bir mavi yolculuk turuna çıkarıyor. 
https://www.pinarsu.com.tr







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI