Bugun...



Antalya Valisi Hulusi Şahin'den 10 Nisan Polis Günü mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2024 17:56

Antalya Valisi Hulusi Şahin'den 10 Nisan Polis Günü mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Aziz Milletimizin güven ve huzuru için gece gündüz demeden görevi başında olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun. 

Polis Teşkilatımız devletimizin önde gelen “omurga” kurumlarından biridir. İdareciler olarak bizim de gören gözümüz, duyan kulağımız, tutan elimiz; en yakın mesai arkadaşımızdır. Devletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Milletimizin huzur ve güveninin muhafızıdır. 

Teşkilatımızın her bir ferdi, 179 yıldır, her türlü bölücü yapıyla, milli irademizi sarsmaya yeltenen şer odaklarıyla, uyuşturucu çeteleriyle, organize suç örgütleriyle, trafik canavarlarıyla; kamu düzenimizi tehlikeye sokan her şey ve herkesle mücadele etmektedir.  Bu mücadeleyi, bu ulvi görevi, fedakârca ve canını hiçe sayarak yerine getiren polis teşkilatımızla ne kadar gurur duysak; teşkilatımızın kahraman mensuplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. 

10 Nisan Polis Günü münasebetiyle, teşkilatımızın, görevini fedakârca yapan tüm neferlerine teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum.  Görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, canını ortaya koyan kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. 

Polis Teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu başarı dolu ömürler diliyorum. 

10 Nisan Polis Gününüz kutlu olsun."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI