Bugun...



Antalya Valisi Ersin Yazıcı'dan 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 09-01-2022 15:12

Antalya Valisi Ersin Yazıcı'dan 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:

"Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda, 10 Ocak tarihi İdareciler Günü olarak kabul edilmiştir.
Mülki İdare Amirleri, milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden; bunu yaparken de “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” düsturunu gözeten, devletimizin önemli yapı taşlarındandır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin ve cumhuriyetin temel değerlerinin korunup sürdürülmesinde etkin rol oynayan Mülki İdare Amirleri, kendilerine verilen görevin farkında olarak, ülkemize önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar.
“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” şiarıyla ülkesine ve insanlarına hizmet etme bilinciyle çalışan Mülki İdare Amirleri, görev bölgelerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi, Şanlı Bayrağımızı ve Milli Değerlerimizin tümünü temsil ederken, sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil aynı zamanda şefkatini ve yardım elini de göstererek devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedirler.
İdareciler olarak, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. Sorumluluk bilinci gelişmiş idarecilerimizin Türkiye'nin huzurlu ve güvenli yarınlara ve 2023 hedeflerine ulaşmasında daha çok gayret göstereceklerine olan inancım tamdır.
Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu özverili mesleği fedakârca yürüten tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI