Bugun...



Antalya Valiliği'nden “Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor” haberleriyle ilgili açıklama

Basında yer alan "Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor" haberleri nedeniyle Antalya Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2022 21:22

Antalya Valiliği'nden “Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor” haberleriyle ilgili açıklama

Basında yer alan "Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor" haberleri nedeniyle Antalya Valiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bazı basın/yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan “Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor” başlıklı haberler ve paylaşımlar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Öncelikle hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlimizde KYGM ve Özel Olmak üzere toplam 46 Yurt ile 19950 öğrenciye hizmet verilmektedir. 157 adedi Elmalılı Hamdi Yazır Yurt Müdürlüğünde olmak üzere KYGM ait 14 adet yurdumuzda toplam 1435 adet kamera ve bunun yanı sıra fiziki unsurlarla da güvenlik tedbirleri sağlanmaktadır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde meydana gelen 3 olay, alınan tanık beyanları ve olay yeri incelemesine ek olarak kamera kayıtları tetkiki sonucu adli kayıtlarımıza intihar olarak geçmiştir.

Konu ile ilgili inceleme ve soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülmekte olup, ayrıca Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından idari soruşturma yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI