Bugun...



Antalya Merkezli 25 İlde Yapılan Eş Zamanlı Operasyonda 53 Şüpheli Yakalandı

Antalya Merkezli 25 İlde 186 şüpheli şahsa yönelik Yapılan Eş Zamanlı Operasyonda 53 şahıs adli makamlara sevk edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-10-2024 18:41:46 Tarih: 18-10-2024 18:00

Antalya Merkezli 25 İlde Yapılan Eş Zamanlı Operasyonda 53 Şüpheli Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma  kapsamında;

 7258 Sayılı “Futbol Ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet Etmek” ve “Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerini Aklama (TCK-282)” suçlarından Antalya merkezli toplam 25 ilde 186 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı OPERASYON YAPILMIŞTIR.

Yapılan operasyonda çok sayıda dijital materyal ile 3 adet pompalı tüfek, 6 adet ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 169 adet fişek ELE GEÇİRİLMİŞTİR.

Şüpheli şahısların banka hesapları üzerinde yapılan incelemelerde 1 Milyar 402 Milyon 146 Bin 795 ₺ işlem hacminin olduğu TESPİT EDİLMİŞ, şüpheli şahıslara ait çok sayıda gayrimenkul ve araca tedbir uygulanmış, ayrıca şahıslara ait banka ve kripto borsalarındaki hesaplara EL KONULMUŞTUR.

Operasyon kapsamında yakalanan 53 şahıs adli makamlara SEVK EDİLMİŞTİR.

Yapılan operasyon kapsamında adli makamlara sevk edilen şahıslardan 37'si tutuklanmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI