Bugun...



Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Türkiye'de bir ilk!

DİKKAT! ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HÜSEYİN ER HER AN KAPINIZI ÇALABİLİR.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2022 18:28

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Türkiye'de bir ilk!

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün AHENK Projesi kapsamında başlatılan “Okul Aile Birliklerimizle Buluşuyoruz’’ projesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER’in Okul Aile Birliği üyeleriyle bir araya gelmeye başlamasıyla hayata geçirildi.
Antalya’nın anasınıflarından- orta öğretim kurumlarına kadar her kademede öğrenim gören öğrencilerimizin velilerinin katılımı sonucunda seçilen Okul Aile Birlikleriyle; il genelinde yapılan çalışma ve projeleri paylaşmak, okullardaki eğitim-öğretim sürecinin daha verimli olması için velilerle dayanışma ve iletişimi arttırmak amacıyla başlatılan buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Türkiye’de bir ilk olan proje kapsamında yapılan toplantılarda, öğrenci-öğretmen ve veli birlikteliğinin ahengini arttırma gayreti ve İl Müdürünün velilerle direkt bir araya gelmesi Antalya eğitiminin gücüne güç katıyor. Eğitimin-öğretimin en kıymetli paydaşı olan velilerin, eğitim-öğretim sürecine daha etkin katılmasının hedef alındığını projede, veli-okul iş birliğinin artırılması da hedefleniyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI