Bugun...



Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'ten Ramazan Bayramı mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2024 17:57

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'ten Ramazan Bayramı mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çevik mesajında şöyle dedi:

"Rahmet ve bereketi kuşanmış, kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, mağfiretimize, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal bağlarımızın daha da güçlenmesine vesile olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir. Şüphesiz ki; bu anlamlı günlerin bizlere ilham ettiği evrensel mesajı çok iyi idrak etmeli, bu mukaddes günler içerisinde kalbimizde yeşerttiğimiz güzellikleri çevremize de yansıtarak hayatımızın her anına yayabilmeli ve binnetice hasletimizi ‘iyi insan’ olarak taçlandırmalıyız.
Ne mutlu bizlere ki; bu duyguların bilincinde olan, merhamet, paylaşmak, sevgi ve kardeşlik temelini esas alan bir kültüre ve inanca sahip toplumun bireyleriyiz. Milletimizin köklü tarihi ve zengin kültüründen aldığı bu değerlerimize sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. İnsani hasletlerimizi, yaklaşık 1000 yıldır Vatan bildiğimiz bu topraklarda gelenek ve göreneklerimizle yoğurduğumuz kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilmek, hiç kuşkusuz geleceğimizi de daha huzurlu ve emin kılacaktır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak, yasaların bizlere verdiği yetki ile yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızla birlikte bu güzel değerlerin her zaman aynı coşkuyla kutlanmasına katkıda bulunmak amacıyla, bir huzur şehri olan Antalya’da mevcut güvenliğin ve huzurun devamı için meslektaşlarımız Ramazan Bayramı süresince karadan ve havadan denetimleri ile 24 saat görevlerinin başında olacaktır.

Bayram tatili münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızdan uykusuz direksiyon başına geçmemelerini, hız sınırına riayet etmelerini, emniyet kemerini muhakkak takmalarını ve tüm trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum.

Bu vesileyle; milli birlik ve beraberliğimizin güçlü ifadesini bulduğu bayramlarımızı, milletçe en güzel şekilde geçirebilmek temennisiyle; hizmet vermekten onur duyduğumuz siz değerli vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını şahsım ve teşkilat mensuplarım adına canıgönülden kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve coşku dolu nice bayramlar dilerim."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI