Bugun...



Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in “Regaip Kandili” Kutlama Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, “Regaip Kandili” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2024 16:29

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in “Regaip Kandili” Kutlama Mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, “Regaip Kandili” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çevik mesajında şunları söyledi:

"Allah’ın rahmetinin, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi, on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi ‘Regaip Kandilini’ idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yüce Allah’ın merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli bir fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyzinden en güzel şekilde yararlanmalıyız. Bizlere lütuf olarak bahşedilen bu geceleri, kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsata dönüştürdüğümüz; birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızı artırdığımız; doğruya, iyiye güzele, yönelebildiğimiz ölçüde hakkıyla eda etmiş oluruz.

Yüce Yaradan’a sığınarak, ailemize ve milletimize karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, yüreklerimizi kin ve nefret duygusundan arındırarak dostluğumuza, kardeşliğimize daha da önem vermeli, insani meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Bu müstesna günün ülkemize ve tüm insanlığa inayet, sağlık ve huzur getirmesini diliyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Kahraman Silah Arkadaşları başta olmak üzere tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Şan’ı Büyük Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşma duasıyla, can-ı gönülden Hayırlı Kandiller diliyorum."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI