Bugun...



Antalya DOB'dan bir ilk "Fuaye Sohbetleri"

Antalya DOB sanat severlere ‘Giselle’ temsili öncesi gerçekleştirdiği ‘Fuaye Sohbetleri’ ile bale sanatının bilinmeyen yönlerini ele aldı.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2024 16:49

Antalya DOB'dan bir ilk

Antalya DOB sanat severlere ‘Giselle’ temsili öncesi gerçekleştirdiği ‘Fuaye Sohbetleri’ ile bale sanatının bilinmeyen yönlerini ele aldı. 

Antalya Devlet Opera ve Balesi, seyircilerle benzersiz bir etkileşim deneyimi sunmak üzere "Fuaye Sohbetleri" adlı yeni bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sanatseverlerin merakla beklediği bu etkinlikte, DOB sanatçıları, izleyicilerle kulisin perdesini araladılar.
Sanatçıların dünyasını yakından tanıma fırsatı sunan "Fuaye Sohbetleri", bale sanatını ve dansçıların yaşamlarını masaya yatırdı. Bale Sanatçıları Müge Öğüt ve Evren İskender, seyircilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirerek, bale sanatının inceliklerini ve sanatçıların merak edilen hayatlarını paylaştılar. Moderatörlüğünü Ezgi Bağlan'ın üstlendiği etkinlik, samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.
Bu özel etkinlik sınırlı sayıda katılımcı ile 11 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da Haşim İşcan Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleşti. Katılımcılar, Giselle temsili öncesinde sanatçılarla bir araya gelme ve onlarla samimi bir sohbet etme fırsatı buldular. 
Antalya Devlet Opera ve Balesi, 2024-2025 sanat sezonunda "Fuaye Sohbetleri" ile sanatseverlere derinlemesine bir deneyim sunmaya devam edecek. Tekrar yapılması planlanan etkinliklerde opera, bale ve enstrüman sanatçıları, mesleklerinin inceliklerini ve perde arkasında yaşananları masaya yatırmaya devam edecekler. Sanatın ve sanatçıların perde arkasındaki dünyasını keşfetmek isteyen herkesin katılımına açık olan etkinlikler, sınırlı sayıda ücretsiz katılımcıyla buluşmaya devam edecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI