Bugun...



ANSİAD Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını ağırladı

Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD)’ın 2024 yılı 3. Kahvaltılı Toplantısı’nın konuğu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 16:50

ANSİAD Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını ağırladı

Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD)’ın 2024 yılı 3. Kahvaltılı Toplantısı’nın konuğu oldu.

“Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının Kendi İlçelerine Ait Vizyonu ve Projeleri” başlığıyla 6 Mart 2024 2024 Çarşamba günü Akra Otel’de düzenlenen toplantı, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek’in moderatörlüğünde, Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak, Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer’in katılımı ile gerçekleşti.


“Döşemealtı büyüyor, göç alıyor ancak gelişemiyor”

Döşemealtı’nın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözecek projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Döşemealtı büyüyor, göç alıyor ancak gelişemiyor. Bizim amacımız Döşemealtı’nı layık olduğu yere taşımak” dedi. İlçenin en önemli sorununun yol ve ulaşım olduğuna dikkat çeken Kıvrım, “Çok sorunumuz var. Bunların başında yol ve ulaşım geliyor. Hayata geçireceğimiz beton ve asfalt plenti sayesinde parke taşını kendimiz imal edeceğiz. Bununla birlikte hem belediyemizi önemli bir maddi yükten kurtarmak hem de işleyişi hızlandırmak istiyoruz. En önemli önceliğimiz bu olacak” diye konuştu.

Kıvrım, betonlaşan bir ilçe değil sosyalleşen Döşemealtı oluşturmak istediklerinin altını çizen Kıvrım, bu alandaki projelerinin içinde sosyal yaşam alanları, yaşlı bakım merkezleri, gençlik merkezleri ve hayvan barınakları olduğunu bununla Döşemealtı’na yeni bir kimlik kazandıracaklarını söyledi. Kıvrım, “Yapacağımız çok iş var. Sosyal hayat maalesef ilçemizde yok denecek kadar az. Burada farklı rekreasyon alanları ile gençlerimizin, üniversite öğrencilerinin Döşemealtı’nda zaman geçirmelerini sağlayacağız. Böylelikle ilçe ekonomisine de önemli bir katkı sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

“Konyaaltı, bir kasabanın arka bahçesi olmaya doğru bırakıldı”

Antalya’nın bir dünya şehri olduğunu vurgulayan Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Durali Kolpak, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinin belediye başkanı adayı olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Küçük yaştan itibaren Konyaaltı’nda yaşadığını ve bu ilçeyi çok iyi bildiğinin altını çize Kolpak, “Konyaaltı hızla gelişen bir ilçedir. Dünyanın ilgisini çeken bir yer olması ve yapılaşmanın artmasıyla büyüdü; ancak hizmet noktasında çok eksikleri olduğunu düşünüyorum. Halka ve esnafa dokunan hiçbir hizmet olmadığını görüyorum. Konyaaltı, bir kasabanın arka bahçesi olmaya doğru bırakıldı” dedi.  

Konyaaltı’nda yapılan imar çalışmalarından sonra bazı kamusal alanlarda mülkiyet sorunlarının ortaya çıktığını belirten Kolpak, “Vatandaşların kamusal alanlardaki haklarını belediye çözmedi. Belediye başkanı olursak buranın kamu alanlarında mülkiyet sorunlarını çözerek burayı yeşil bir alana döndürüp halka kazandırmak istiyorum. Konyaaltı’nın kültürel hizmetler yapan, insanları mutlu olduğu güzel bir ilçe olmasını için çalışacağım” şeklinde konuştu.

“Kırcami, Muratpaşa’nın kanayan bir yarısıdır”

Muratpaşa eski Belediye Başkanı merhum Mehmet Manavoğlu'nun oğlu olduğunu hatırlatan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu, “Antalya’nın yerlisi olan Manavooğlu ailesinin bir ferdiyim. Babam Muratpaşa belediyesinin kurucu belediye başkanıdır. Bizim de heyecanımız oradan gelecek ki Muratpaşa için yapılan yarım kalmış projeler ve hizmetler var. Doğma büyüme Muratpaşalıyım ve  Kırcami’nin yerlisiyim. Kırcami, Muratpaşa’nın kanayan bir yarısıdır. Hiçbir zaman bir koltuk sevdasında olmadık; ancak hizmet etmek için çok çaba sarf ediyorum. Kırcami’nin imarını ilk gündeme getiren bir adamın oğlu olarak belki sonuçlandırmak bize nasip olacaktır diye ümit ediyorum. Bununla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var” dedi.

Manavoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yaklaşık 25 yıldır sağ partinin Muratpaşa’da iktidar olmadığını biliyoruz. Biz 25 yıldır Muratpaşa için projeler üretiyoruz. Sürekli hamlelerde bulunmak ve geliştirmek istiyoruz. Ancak 25 yıldır hiçbir şekilde bize bu imkan sağlanmadı. Bugünkü mücadelemiz ve tek amacımız Muratpaşa’ya hizmette bulunmaktır”.


“Kepez’e ilgili çok güzel hayallerimiz ve hedeflerimiz var”

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer, “Bizim bir liderimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bize hedef koyarken 2011’de hatırlar mısınız? ‘2023 hedefleri’ demişti. Bize 12 yılın sonrasının hedefini koymuştu. Şimdi de ‘Türkiye 100 yılı’ diyor. Türkiye yüzyılı derken bize aslında asırlık hedefler koyuyor. Belediyecilikte de aynı şekilde geleceğe dönük hedefler ve bir vizyonumuz var. Belediyecilik olarak Ak Parti belediyeciliği her yerde farkını gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan mutlu olduğunu belirten Sümer, “Belediye başkanlığı döneminde siyaset hiçbir zaman önceliğimiz olmayacaktır. Şehre hizmetten başka bir amacımız bir gayemiz yok; çünkü bu şehirde yaşıyoruz ve buradan ekmek yiyoruz. Bu şehre bir tek siyasetçilerin değil; tüm yaşayanların bir borcu olduğunu düşünüyorum. Bu borcu hep birlikte ödememiz lazım. Bu şehre hizmet ederek eserler bırakmak istiyoruz. Kepez’e ilgili çok güzel hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Parti kurulduğundan itibaren hiç seçim kaybetmemiş bir teşkilat var. Her seçimi başarıyla kazanmışlar. İnşallah bu seçimi de başarıyla alacağız çünkü Kepez’de 20 yıldır kesintisiz bir hizmet devam ediyor. Kepez’deki hizmetin daha nice yıllar devam edebilmesi için ben vatandaşlarımın bize destek vereceğine inanıyorum” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI