Bugun...



Altın Portakal Futbol Turnuvası kapsamında Finike'de yıldızlar geçidi

Finike Belediyesi, Altın Portakal Futbol Turnuvası kapsamında Türk futbolunun ve sanat camiasının ünlü isimlerini Finikeli sporcular ve vatandaşlarla buluşturdu.

facebook-paylas
Tarih: 12-07-2023 15:07

Altın Portakal Futbol Turnuvası kapsamında Finike'de yıldızlar geçidi

Finike Belediyesi, Altın Portakal Futbol Turnuvası kapsamında Türk futbolunun ve sanat camiasının ünlü isimlerini Finikeli sporcular ve vatandaşlarla buluşturdu. Başlama vuruşunu Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin yaptığı Altın Portakal Futbol Turnuvası’nın ilk gününde ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu’nun konserinin ardından Feyyaz Uçar, Alp Kırşan, Sebahattin Kurtuluş, Zlatko Yankov, Evren Turhan, Ali Cansun, Oğuzhan Durmaz, Oktay Derelioğlu, Salih Akkaya, Yusuf Şimşek, Fatih Akyel, Ahmet Dursun, Ümit Karan, Hami Mandıralı ve Tanju Çolak gibi ünlü isimler All Star Kadrosu olarak sahada mücadele etti. Kırmızı takımın galip olduğu maçta golleri sırayla Ahmet Dursun, Tanju Çolak, Yusuf Şimşek, Diara, Ümit Karan ve Hami Mandıralı atarken mavi takımın gollerini ise Evren Turhan, Ali Cansın ve Evren Turhan attı. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu Altın Portakal Futbol Turnuvası’nın ilk gününde Finikeli vatandaşlar, ünlü isimlerin böyle eğlenceli ve coşku dolu bir organizasyonda bir araya getirilmesi sebebiyle Finike Belediyesi’ne duydukları memnuniyeti aktararak bu tür etkinliklerin her zaman devam etmesi gerektiğini belirttiler.

FİNİKELİ VATANDAŞLAR, İMZALI FORMA SATIŞININ ARDINDAN ÜNLÜLERLE İMZA GÜNÜNDE BİR ARAYA GELECEK

All Star kadrosunun gösteri maçının devre arasında gerçekleştirilen imzalı forma satışının ardından 13 Temmuz’da Finike Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde imza günü düzenlenerek Finikeli vatandaşlarla ünlüler bir araya gelecek. Ünlü futbolcu ve oyunculara Finike Altın Portakal Futbol Turnuvası’na katılımları dolayısıyla teşekkürlerini ileten Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ‘Finike Altın Portakal Futbol Turnuvası’na katıldıkları için ünlü futbolcularımıza, başarılı sanatçılarımıza ve Finikeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Finike Belediyesi olarak, ünlü isimleri cennet Finike’mizde ağırlamak, onlara Finike’nin tarihini, kültürünü tanıtmak ve Finike’ye özgü doğal tatlarla tanıştırmak bizlere gurur verdi. Finike’nin tanıtımı ve adının dünyaya duyurulması için çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi. Başkan Geyikçi’nin tüm sanatçılara kupa vermesinin ardından Finike’yi çağrıştıran hediyelik eşyalar, Finike’ye özgü portakal ve elma kuruları, portakal çiçeği kolonyası, armut reçeli ve lokum takdim edilerek şarkıcı Fatih Bulut’un eğlenceli şarkılarıyla geceye veda edildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI