Bugun...



ALKÜ'den Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Paneli ve Sergisi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜKAM), kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve farkındalığın artırılması için panel ve sergi düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 16:51

ALKÜ'den Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Paneli ve Sergisi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜKAM), kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve farkındalığın artırılması için panel ve sergi düzenledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜKAM), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında çevrim içi panel düzenledi. Panel; ALKÜKAM Müdürü Doç. Dr. Meltem Akca moderatörlüğünde Avukat Melek Depren, Avukat Berna Kayacık ve Sosyal Hizmet Uzmanı Duygu Urlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

RESİM SERGİSİ AÇILDI

Program kapsamında, ALKÜKAM tarafından öğrencilerin hazırladığı “Kadına Şiddete Son Ver” temalı resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Sergiye ALKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Kılıç ile Genel Sekreter Hüseyin Er ve çok sayıda akademik ve idari personel katılım gösterdi.  ALKÜKAM Müdürü Doç. Dr. Meltem Akca, “Etkinliğin düzenlenmesi noktasında bizlere destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a teşekkür ederim. Kadın dostu üniversite, şiddetsiz yerleşke temasıyla ve bölgemiz kadınlarını güçlendirmek amacıyla kadın-aile çalışmaları konusunda paydaşlarımız ile güçlü iş birliği sağlayacağız. Burada bulunmalarından ve desteklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederim.” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI