Bugun...



Aksu Kaymakam Ergün'e veda etti

Hatay'ın Dörtyol ilçesine tayini çıkan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün için veda programı düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2021 16:11

Aksu Kaymakam Ergün'e veda etti

Hatay'ın Dörtyol ilçesine tayini çıkan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün için veda programı düzenledi.
Veda programına Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Veda programında Kaymakam Ergün’e;  mahalle muhtarlarını temsilen, Aksu Muhtarlar Derneği adına Fatih Mahalle Muhtarı İbrahim Baki Gülcü, Antalya Tapu Kadastro Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını temsilen Aksu İlçe Müftüsü Ahmet Bayer ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından hediyeler sunuldu.
Kaymakam Ergün’e “Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim eden Başkan Şahin “Beş yıllık görev süresi boyunca birlikte ve uyum içinde çalıştığımız Sayın Ergün’den öğrendiğimiz çok şey var. İlçemizin menfaatine olan her konuda bizlere her zaman destek olan, tecrübelerinden istifade ettiğimiz Sayın Ergün’e belediyemiz ve Aksu halkı adına bir kez daha çok teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.
Beş yıl boyunca severek görev yaptığım Aksu’da sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum diyen Kaymakam Ergün “Aksulu hemşehrilerimin yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını yürekten hissettiğim beş yılı geride bıraktık. Bu süre zarfında; elimizden geldiğince vatandaşlarımızla bir arada olmaya, onların sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Beş yıl boyunca güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirdiğim Aksu’yu hiç unutmayacağım. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve görev sürem boyunca uyum içinde çalıştığımız herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aksu Belediyesi Basın Servisi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI