Bugun...



Aksu Katı Atık Aktarma İstasyonu temeli atıldı

‘Daha temiz ve daha güzel bir Aksu için’ Çalkaya Mahallesi’nde hizmet verecek Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun temeli atıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-09-2024 16:07

Aksu Katı Atık Aktarma İstasyonu temeli atıldı

‘Daha temiz ve daha güzel bir Aksu için’ Çalkaya Mahallesi’nde hizmet verecek Katı Atık Aktarma İstasyonu’nun temeli atıldı.
Temel atma törenine; CHP Aksu İlçe Başkanı Hamza Erdem, Başkan Yardımcıları,  birim müdürleri ve Aksu Kent Konsey Başkanı Turan Şahin ile birlikte katılan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım,  “Çöp problemlerinin hızlı bir şekilde çözümünü sağlayacak, Katı Atık Aktarma İstasyonumuz ilçemize hayırlı olsun” dedi. 
Temel atma töreninde gerçek belediyecilikle, hayallerimizdeki belediyecilikle Aksu halkımızın yüzü gülecek diyen Başkan Yıldırım şunları söyledi;
“Katı atık aktarma tesisiyle amacımız, çöplerinin hızlı bir şekilde gönderilmesi. Aynı zamanda tasarrufta yapmış olacağız. Çöplerimiz, 4 kamyon yerine 1 dorse ile katı atık ayrıştırma merkezine gönderilmeye başlanacak. Hem işçilerimiz daha hızlı, daha etkin çalışacak, hem de zaman ve akaryakıt tasarrufu sağlamış olacağız.  ‘Daha temiz bir Aksu’ hayaliyle bu tesisisin temellerini atmaktayız. Göreve başlayalı yaklaşık 5 ay oldu, bütün aksaklıkları çözerek, hataları gidererek, daha hızlı bir belediyecilik nasıl olur, bunların çalışmalarını yaparak hizmet üretmeye çalışmaktayız. Belediyemiz, inşallah yılbaşından sonra, problemlerini çözmüş, daha iyi çalışan, daha hızlı hizmet üreten ve vatandaşının sorunlarını hızla çözen bir belediye olacaktır.  Borçlarımız ödenecek, belediyemiz artık gelirleriyle, kaynaklarıyla halkın bütün problemlerini çözen bir belediye olacaktır. Vatandaşlarımızdan istirhamımız şudur, yılbaşına kadar bizi mazur görsünler. Bizim hatamız eksiğimiz varsa,  bizlere kızmasınlar. Çünkü kaynaklarımız yetersiz, yeni kaynak sahalarının açılmasıyla gelirlerimiz artacak, Aksu Belediyesi hizmet üretecek. Yılbaşından sonra inşallah, gerçek belediyecilikle, hayallerimizdeki belediyecilikle; Aksu halkımızın yüzü gülecek” dedi.

 Aksu Belediyesi Basın Servisi 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI