Bugun...



Aksu'da müzik dolu bir gece yaşandı

Aksu Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinden bir gece önce Aksuluları Mustafa Yıldızdoğan ve Sevgi Petek konserinde buluşturdu.

facebook-paylas
Tarih: 11-10-2023 17:36

Aksu'da müzik dolu bir gece yaşandı

Aksu Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinden bir gece önce Aksuluları Mustafa Yıldızdoğan ve Sevgi Petek konserinde buluşturdu.
Aksu’da müzik, eğlence dolu bir akşam yaşandı. Bu yıl 8. si düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesinde Aksu halkı konserde bir araya geldi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona katılım yoğun oldu.
Müzik şöleninde halka hitap eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Bu yıl tüm etkinliklerimizi üst üste güreş sahamızda düzenledik. Aksu bizim ilçemiz, birlikte çalışarak buralara kadar geldik. Hedeflerimizi gecikmeli de olsa yerine getirdik. Neyi, nasıl yapacağımız çok önemli. Her mahalleye park yaptık, kapalı pazarlar yaptık. Hastane inşaatımız devam ediyor. Biz ilk seçildiğimizde kutlama yapmak yerine, vaatlerimizi yerine getirmeyi planladık. Kültürel etkinliklerimize de önem veriyoruz. Sadece güreşle değil pek çok sporla uğraşıyoruz. Tüm bunlar çalışarak yapılıyor, önce çalışıp sonra eğlenceye vakit ayırıyoruz. Bizim için önemli olan kendi göbeğimizi kesebilmemiz. Göreve geldiğimizde kent meydanı yoktu, çok eksiklikler vardı. Geldiğimiz noktada biz neyi nasıl yapacağımızı gösterebiliyoruz. Aksu’da elle tutulur bir şey yoktu ama şimdi Allah’a şükür var. Halı sahalar, çim saha, kapalı salonlar yaptık. Tüm bunları mücadele ede ede yaptık. Çalışmalarımızı birlikte yürüttük. İlçemizi birlikte inşa ediyoruz.”  şeklinde konuştu.
Aksu Belediyesi güreş sahasında yapılan etkinlikte önce Sevgi Petek sahne aldı. Sevgi Petek’in şarkılarıyla coşan Aksu halkı birbirinden güzel türküler dinledi. Konserin ardından Petek’e, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin plaketlerini ve hediyelerini taktim etti. Ümmü Şahin, “Bu muhteşem geceyi hazırlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu kalabalık karşısında bu akşam çok mutlu oldum. İyi ki geldiniz. Allah eşimden razı olsun, Allah hepinizden razı olsun. Bizler hep birlikte Aksu’yu çok güzel yapacağız.” dedi.  
Ardından ise muhteşem sesi ve şarkılarıyla bir kez daha Aksulularla buluşan Mustafa Yıldızdoğan sevenlerine güzel bir akşam yaşattı. Gecenin sonunda Başkan Şahin, eşi Ümmü Şahin ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’a hediyelerini ve plaketlerini takdim etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI