Bugun...



Aksu'da Anneler Günü programı

Aksu Belediyesi Anneler Günü’nü güzel bir etkinlikle kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 17:36

Aksu'da Anneler Günü programı

Aksu Belediyesi Anneler Günü’nü güzel bir etkinlikle kutladı. 
Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anneler Günü programı renkli görüntülere sahne oldu.
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve eşi Emine Yıldırım'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anneler Günü programına; Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri eşleriyle birlikte katıldı.
Başkan Yıldırım'ın eşi Emine Yıldırım programda yaptığı konuşmada;
"Öncelikle; tarlada, serada, evinde, iş yerinde çalışan, üreten, emeğin ve özverinin adı olan siz değerli annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, programımıza hoş geldiniz diyorum. Bugün evinde, tarlasında, serasındaki işlerini bırakıp buraya gelen kadınlarımızı da aramızda görüyorum. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün bizim günümüz. Tüm hayatı boyunca evlatlarının mutluluğu için yaşayan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi. 
Anne ve anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Belediye Başkanı İsa Yıldırım şunları söyledi;
"Sadece bir gün değil her gün en kıymetimiz olan siz değerli annelerimiz için hazırladığımız Anneler Günü programımıza hoş geldiniz. Hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren siz değerli annelerimiz için hazırladığımız programımızda gönlünüzce eğlenir, güzel vakit geçirirsiniz. Ebediyete uğurladığımız annelerimiz ile şehit ve gazi ailelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bugün sizin gününüz sizlere iyi eğlenceler diliyorum" dedi. 
Anne ve anne adaylarının doyasıya eğlendiği Anneler Günü programı sürpriz hediye çelişkileri ile sona erdi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI