Bugun...



Aksu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı yapıldı

Aksu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2022 20:02

Aksu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı yapıldı

Aksu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.  
Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlık ettiği meclis toplantısında gündem maddelerine geçilmeden önce grup sözcüleri önemli gün ve haftalara değindi. 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü, Deniz Kuvvetleri Günü ve Preveze Deniz Zaferi’nin de unutulmadığı meclis toplantısında 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü münasebetiyle şehit ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasının temenni edildiği meclis toplantısında grup sözcüleri yaz tatilinin ardından okullarına geri dönenecek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Eylül Şehit ve Gaziler Günü vesilesiyle gazilere saygılarını iletirken ebediyete intikal eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle andı. Başkan Şahin ayrıca 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak “2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İlgili gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği Eylül ayı meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise kabul edildi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI