Bugun...



Akaryakıt hırsızlığına suçüstü

Antalya İl J.K.lığı İsth.Şb.Md.lüğü ve Manavgat İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından; meydana gelen akaryakıt hırsızlığı olaylarının aydınlatılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında İ.E., M.E. ve Ü.K. isimli şahıslar, M.G. isimli şahsa farklı noktalarda ve farklı litrelerde mazot satışı yaptıklarının tespit edilmesi üzerine şüpheli şahıslar özel bir şirkete ait mikser kamyonun deposundan mazot çekerken suçüstü yakalandılar.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2023 18:08

Akaryakıt hırsızlığına suçüstü

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl J.K.lığı İsth.Şb.Md.lüğü ve Manavgat İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından; meydana gelen akaryakıt hırsızlığı olaylarının aydınlatılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında İ.E., M.E. ve Ü.K. isimli şahısların, M.G. isimli şahsa farklı noktalarda ve farklı litrelerde mazot satışı yaptıklarının tespit edilmesi üzerine şüpheli şahıslar özel bir şirkete ait mikser kamyonun deposundan mazot çekerken suçüstü yakalanmıştır.
Şüphelilere ait araçta yapılan aramada;
300 litre mazot
Akülü mazot çekme  pompası ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI