Bugun...



Agora Alışveriş Merkezi'nde açıkhava sahnesi zamanı

Agora Alışveriş Merkezi’nde açık hava sahnesi rüzgârı esiyor! Konserlerin ilki Tan Taşçı ile başlayacak. Tan Taşçı canlı performansı ile 14 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da Antalyalılar ile buluşacak.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2022 19:43

Agora Alışveriş Merkezi'nde açıkhava sahnesi zamanı

Agora Alışveriş Merkezi’nde açık hava sahnesi rüzgârı esiyor! Konserlerin ilki Tan Taşçı ile başlayacak. Tan Taşçı canlı performansı ile 14 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da Antalyalılar ile buluşacak.

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından Tan Taşçı, Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarına müzik dolu eşsiz bir yaz akşamı yaşatacak. Tan Taşçı, adından söz ettirdiği performansı, kendi hitleri ve proje albümlerde yorumladığı coverlardan oluşan repertuvarı ile Agora AVM ziyaretçilerinin kulaklarının pasını silecek.

Son dönemde imza attığı projeleri ile her yaştan müzik severin takip ettiği başarılı sanatçı, 14 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da “Gayrı”, “ Zor İşimiz, Zor”, “O’na Söyle”, “Benim Gibi Olmayacak”, ‘’Yalan’’, “Paşa Paşa” gibi şarkılarını Agora AVM’de Antalyalılarla birlikte söyleyecek.

Agora’da yıldız yağmuru devam ediyor!

23 Eylül Cuma günü “Live From  Antalya Fest” ile konserler devam edecek. Live From Antalya Fest kapsamında Teoman canlı performans ile Agora’da sahneye çıkacak. 16 Ekim Pazar günü ise güçlü yorumcu Funda Arar saat 21:00’da Agora sahnesinde olacak. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek olan konserlerin biletleri Passo’da satışta. Tükenmeden yerinizi alın.
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI