Bugun...



AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin Kurban Bayramı Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kurban Bayramı’nı kutlamak amacıyla yayınladığı bayram mesajında “Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı; sevincimizi, mutluluğumuzu, ekmeğimizi ve aşımızı paylaştığımız en müstesna anlardır.” diye belirterek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2021 18:35

AESOB  Başkanı Adlıhan Dere’nin Kurban Bayramı Mesajı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kurban Bayramı’nı kutlamak amacıyla yayınladığı bayram mesajında “Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı; sevincimizi, mutluluğumuzu, ekmeğimizi ve aşımızı paylaştığımız en müstesna anlardır.” diye belirterek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Vatandaşları yerel esnaftan alışveriş yapmaya, yardımlaşmaya ve esnafa destek olarak mahalle kültürünü korumaya davet etti. “Bayramlar; toplumsal olarak sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, kırılan kalplerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, milli ve dini duyguların güçlendiği, birlik ve beraberlik bilincinin daha da pekiştiği, kardeşlik duygularının perçinlendiği en özel günlerdir.” Diyerek bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ekledi.

 

Bayramda Yerel Esnaftan Alışveriş Yap Antalya

 “Bayramın gelmesiyle beraber kurban pazarlarında, caddelerde ve sokaklarda hareketlilik başladı. Kurban Bayramının hafta sonu ile birleşmesiyle 9 günlük tatil ülke genelinde özellikle de esnaf ve sanatkarlara heyecan getirdi. Yasakların kalkması ve dükkanların açılmasıyla yüzü gülen tüm esnaflarımız hijyen kurallarını dikkate alarak bayram hazırlıklarını tamamladı. Satışların artacağından ve piyasanın canlanacağından ümitliyiz.” Diye açıklama yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere esnafın bayrama tam anlamıyla hazır olduğunun işaretini verdi.
Kurban Bayramı hazırlıkları için yapılacak alışverişlerde tercih edilebilecek en doğru adresin yerel esnaf ve sanatkarlar olduğunu belirten Adlıhan Dere, “Bayram alışverişlerinizde merdiven altı üretim yapan yerleri değil, ihtiyaçlarımızı bilen ve güvendiğimiz esnaflarımızdan yapmanızı tavsiye ediyorum. Kurban satın alırken ve keserken çok dikkatli olmalısınız. Herhangi bir yaralanma vb. durumlara sebebiyet vermemek adına denetimleri gerçekleştirilen kurban satış ve kesim yerlerini tercih etmelisiniz. Kurban kesimlerinizi sahte kasaplara değil işinin ehli kasap esnaflarımıza teslim edebilirsiniz. Oda üyesi kasaplarımız dini vecibelere uygun olarak kurban kesimlerinizi gerçekleştirmektedir. İsraf dinimizde günahtır. Kurban etini ve derisini ziyan etmeyiniz. Bu bayramı kazasız belasız sevdiklerimizle huzurla geçirebilmek adına maske mesafe ve hijyen kurallarına uyunuz, trafik kurallarına dikkat ediniz ve araç bakımlarını ihmal etmeyiniz. Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle. Tüm İslam aleminin, esnaf ve sanatkarlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI