Bugun...



ABB'nin son icraatı bardağı taşıracak

Kumluca ASAT Müdürü Hüseyin Ulusoy, 16 Haziran 2021 tarihi itibari ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oluru ile görevden uzaklaştırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2021 15:13

ABB'nin son icraatı bardağı taşıracak

Kumluca ASAT Müdürü Hüseyin Ulusoy, 16 Haziran 2021 tarihi itibari ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oluru ile görevden uzaklaştırıldı. Vatandaşlar; "Kumluca’da işini titizlikle yapan, her kesime eşit şekilde yardımcı olmaya çalışan, liyakat sahibi, işini severek yapan bir çalışanın görevden uzaklaştırılması abesle iştigaldir. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, aksamanın yaşanmadığı birimlerden biri olarak kalan  Asat Kumluca, bundan böyle her türlü aksamanın ve hizmet akışında tıkanmanın başlayacağı kanaatini taşıuoruz. Görev isterken ve göreve geldiklerinde verdikleri sözü unutanlara, bizim de zamanı geldiğinde cevabımız olacaktır dediler.

Vatandaşlar; "İnşallah bu yanlıştan geri adım atılır. Bu güne kadar yaşanan işten çıkaramaları da tasvip etmedik ama, bu son uygulama bardağı taşıran son damla olmuştur. Bizde bundan böyle, algıya değil uygulamaya bakacağız" dediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI