Antalya’nın Kumluca İlçesinde bulunan eğitim kurumlarından Atatürk İlkokulu, sıradışı bir heyetle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Hakan Yorgancı, iki öğretmen ve 18 öğrenciden oluşan heyetin tamamının, 9 çift tek yumurta ikizinden oluşması büyük ilgi çekti.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla gerçekleşen ziyarette, Okul Müdürü Yorgancı ve beraberindeki öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürüne iyi dileklerini sundu. Makamı dolduran ikiz öğrenciler, ziyaret boyunca renkli ve keyifli anların yaşanmasını sağladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü, böylesine özel bir öğrenci grubunu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İkizlerle tek tek sohbet eden Müdür, “Aynı çatı altında eğitim gören 9 çift ikiz öğrencinin varlığı, hem okulumuz, hem de öğretmenlerimiz için çok özel bir durum. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar dilerim” sözleriyle iyi dileklerini iletti.
Ziyaret, samimi bir atmosferde geçen sohbetin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Bu anlamlı buluşma, eğitim camiasındaki kurumlar ve öğrenciler arasındaki sıcak ilişkilerin güzel bir örneği oldu.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA