Bugun...



75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencilerine mezuniyet töreni

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 18-07-2021 19:03

75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü öğrencilerine mezuniyet töreni

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kaştan “Tüm dünya olarak Covid 19 pandemisini yaşadığımız zaman diliminde bir takım zorluklarla karşılaşmış olsak da yeni hayatlara yelken açan küçük yüreklerimizin, anılarını, umutlarını ve sevinçlerini paylaşmak üzere, bugün bir araya geldik. Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla tamamladılar. Bugün burada bütün bir yılın yorgunluğunu, öğrencilerimiz ve velilerimizle atacak olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.


YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER
Kendilerine emanet edilen çocukları, sorumluluk üstlenen, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettiklerini belirten Kaştan, “Şimdi bu donanımla, sevgili yavrularımızı uğurlama vakti geldi. Emanetlerinizi sizlere teslim ediyoruz. Onlarla iftihar edecek ve başarılarıyla gurur duyacaksınız.” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin ve velilerin oldukça heyecanlı olduğu törende öğrenciler, geleneksel halk oyunları oynayıp, yerli ve yabancı müzikler eşliğinde dans ederek ve şarkılar söyleyerek performanslarını sergilediler. Ayrıca miniklerin öğretmenleriyle birlikte yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi de izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı program, öğrencilerin öğretmenlerinin elerinden mezuniyet belgelerini almalarının ardından kep atma töreni ile sona erdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI