Bugun...



2022 Turizm Analizleri ATF21’de

27- 28 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan Turizmin kalbi- ATF Antalya Turizm Fuarı turizm profesyonellerini bir kez daha buluşturacak. 20 ülkeden 2000 seyahat acentesi ve turizm sektör profesyonelini ‘ yerinde pazarlama ‘ ilkesi ile Turizmin Kalbi sloganıyla buluşturacak olan Antalya Turizm Fuarı, Turizm analizleri ile de sektöre katkı sunacak.

facebook-paylas
Tarih: 24-10-2021 17:32

2022 Turizm Analizleri ATF21’de

27- 28 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan Turizmin kalbi- ATF Antalya Turizm Fuarı turizm profesyonellerini bir kez daha buluşturacak. 20 ülkeden 2000 seyahat acentesi ve turizm sektör profesyonelini ‘ yerinde pazarlama ‘ ilkesi ile Turizmin Kalbi sloganıyla buluşturacak olan Antalya Turizm Fuarı,  Turizm analizleri ile de sektöre katkı sunacak.
 
ATF 2019 da gerçekleştirdiği ve basılı olarak da paylaştığı ilk sivil insiyatifli Turizm Swot analizinden sonra yine 13 başlıkta durum tespitleri ve analizler ile ortak aklın bir yansımasını paylaşacak.
 
Türk turizmine katma değer yaratacak olan ATF Panelleri konu ve konuklarıyla 2 günlük programında Turizm sektörünün önemli bir sesi olacak.   Turizmin Kalbi sloganıyla ATF yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçileri ve katılımcıları ile 2022 için ilk sözlerini paylaşacak.
13 farklı temanın işleneceği workshoplarda durum tespitleri ile birlikte önümüzdeki yılın perspektifi çizilecek.
Pandemide “Güvenli Turizm Sertifikası” uygulaması ile rakiplerine karşı başarısını ortaya koyan ve yaralarını hızla saran Türk turizmi, Turizmin kalbi- Antalya Turizm Fuar’ında  iki gün boyunca zengin içerikli workshoplar ile  geniş bir ortak akıl platformu oluşturacak.
 
13 FARKLI KONU 50 KONUŞMACI İLE TÜRK TURİZMİ
ATF, Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde 20 ülkeden ve Türkiye’den birçok Turizm profesyonelini ağırlayacak. Fuar boyunda geniş kapsamlı workshop programı ile bir araya gelecek olan turizm aktörleri fikir alışverişinde bulunarak 2021 sezonunu uğurlarken 2022 Turizmine dair ilk sözleri paylaşacak. ATF21, birbirinden değerli 50 turizm uzmanı ile bu yıl 13 tema altında; Türk Turizminin en önemli pazarlarına dair konuları masaya yatırılacak.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI