Bugun...



19 Mayıs Antalya'da coşkuyla kutlandı

Milli Mücadelenin 103’üncü Yıl Dönümü, Antalya’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Vali Ersin Yazıcı, Antalya Spor Salonu’nda gençler tarafından hazırlanan etkinliklere katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2022 20:16

19 Mayıs Antalya'da coşkuyla kutlandı

Milli Mücadelenin 103’üncü Yıl Dönümü, Antalya’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Vali Ersin Yazıcı, Antalya Spor Salonu’nda gençler tarafından hazırlanan etkinliklere katıldı.

19 Mayıs kapsamında düzenlenen etkinliklere Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin ve kurum müdürleri katıldı.

Bayramımız Kutlu Olsun
Vali Ersin Yazıcı basın mensuplarına verdiği röportajda; “103 yıl önce Atatürk’ün önderliğinde başlayan Milli Mücadele şükürler olsun ki Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ilke sonuçlandı. Bugün, Cumhuriyet ve demokrasi ile yaşıyorsak bu büyük önderimiz ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Kurtuluş mücadelemiz 19 Mayıs 1919’da Atamız’ın Samsun’a çıkışıyla başladı. Türk gençliği büyük ve güçlü tarihini bilerek kendisi ve milletiyle gurur duyarak bu bayramı kutluyor. Gençlerimize güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, bunu da dünyada adaleti sağlayacak olan Türk gençlerimiz yapacak. Tüm Türk gençlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı Antalya Spor Salonunda gençler tarafından hazırlanan Halk oyunları ve sportif gösterileri izledi. Ardından sergi alanlarını ve standları gezdi. Vali Yazıcı gençlerle birlikte masa tenisi ve basketbol oynadı.

Milli Mücadelenin 103’üncü yıl kutlamaları gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vali Ersin Yazıcı, belediyelerin, kamu kurum ve kuruluşlarının, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı çok sayıda etkinliği gençlerle birlikte izledi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI