Bugun...


Ra Devrim KALKAN

facebook-paylas
HALKIN çocuğu ÇIRAĞAN'da!
Tarih: 07-02-2022 16:34:00 Güncelleme: 07-02-2022 16:34:00


Geçtiğimiz günlerde, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’nin üçüncü evliliğini Haber Spikeri Mehtap Özkan’la Çırağan Sarayı’nda yaptığını tüm Türkiye ile birlikte öğrendik.

Tabi ki bir insan, medeni şartlar çerçevesinde isterse 10 evlilik de yapabilir. Hatta kendinden 30 yaş küçük yada büyük biriyle de evlenebilir. Dediğim gibi gönül rızası ve medeni şartlar temin edilmişse asla sorun olmamalıdır.

Ancak, bu durumda yani bu evlilikte bir nüans var ki onu kamuoyu çıkarları çerçevesinde dile getirme gereği duydum. Hepimizin de bildiği üzere ülkemiz çok zor şart ve süreçlerden geçiyor.

Öncelikle bu çerçevede, ülkemizin geçtiği bu ağır ve zor süreçte pür dikkat sorunlara eğilmesi gereken vekillerimizin bu kadar keyif ve rahatlık içinde fotoğraf vermesi asla kabul edilebilir bir durum değildir.

Üstelik kamuoyunda “millet aç aç” diye fakir ve sol edebiyatı söylemleri ile garibanın duygularını sömürüp sloganlar atarak, (örnek) "Saraylarda oturuyorlar" söylemi ile  parti politikası çerçevesinde tepkiler göstereceksin ve sonra gideceksin bir sarayda şatafatlı bir düğün yapacaksın. Üstelik düğün yaptığın saray ise zevk ve sefanın sembolü olarak tarihe geçmiş ve yine bu dönemin yani Lale Devri’nin sembolü olan Çırağan Sarayı’nı tercih edeceksin.

Daha dur bitmedi, Genel Başkanın Kılıçdaroğlu, evinde eşinin kendisine eli ile açtığı yufkadan yaptığı böreği gösterip mütevazi Anadolu insanı görüntüsü verirken sen bu milletin kanayan yarasını acıtacaksın.

Kaldı ki partinin felsefesine uymayan ekonomik zirven, kamuoyunun en ücra köşelerinde bile dillere düşmüş durumdayken bu işi Çırağan Sarayı’na vardırman işin çabası oldu artık…

Bu millet, ekonomik acılar içerisinde kıvranırken sana verdiği yetkiye karşılık sergilediğin bu yaşam biçimi toplumu yaralamıştır. İnanıyorum ki CHP Lideri bu konuyu değerlendirerek kamuoyu vicdanını rahatlatacak bir hamle ile CHP’nin felsefesine yakışır bir durum sergileyecektir.

Esen kalın…

 

DEVRİM RAMAZAN KALKAN

uluxra@gmail.com





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI