Bugun...



Vali Yazıcı'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2021 13:35

Vali Yazıcı'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:
"Her alanda müreffeh, çağdaş bir toplum ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından biri sağlıklı bireylere sahip olmaktır. Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsurudur. Kanuni Sultan Süleyman'ın 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi' sözüyle vurguladığı gibi sağlık; insanoğlunun sahip olduğu en değerli zenginliklerin başında gelmektedir. Büyük bir adanmışlıkla bu zenginlik için canla başla çalışan sağlıkçılarımız, görevlerini fedakârca yerine getirmektedirler.
Önce sağlık diyen ve koronavirüs sürecinde de insan sağlığını kendi sağlığından önde tutan tüm sağlık çalışanlarımız; bir yılı aşkın bir süredir gecesini gündüzüne katarak virüse karşı adeta göğüs göğüse çarpışıyor. Bu zorlu süreçte, bizim yanımızda olan sağlıkçılarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Koronavirüsle mücadelede sağlık çalışanlarımızın gösterdiği fedakârlığı milletimiz hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler evimizdeyken sizler canınızı ortaya koydunuz, gecelerce uykusuz kaldınız, sevdiklerinizden ayrı zaman geçirdiniz, çocuklarınıza dahi sarılamazken binlerce çocuğa sahip çıktınız, tüm hastalarınıza ailenizden biri gibi yaklaştınız, iz bırakan maskelerin ardında nefessiz kalıp bizlere nefes oldunuz. Sizlere minnettarız, iyi ki varsınız. Ülkemize, insanlarımıza şifa dağıtan elleriniz güzel yurdumuzun üstünden hiç eksik olmasın.
Bu duygu ve düşüncelerle; insan hayatını her şeyin üstünde tutarak zorluklara aldırmadan özveriyle çalışan sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu pandemi sürecinde vefat eden kahraman sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, hasta sağlıkçılarımıza da acil şifalar diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI