Bugun...



Piyasaya kaçak cep telefonu sürdüğü tespit edilen şahıs yakalandı

Yabancı uyruklu i.S. isimli şahsın piyasaya kaçak cep telefonu sürdüğünün tespit edilmesi üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe J.K.lığı ekiplerince şahsın evinde yapılan aramada; değişik marka ve modelde piyasa değeri yaklaşık 100.000 TL olan toplam (9) adet cep telefonu ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2022 16:07

Piyasaya kaçak cep telefonu sürdüğü tespit edilen şahıs yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl J. K.lığı KOM Şube Müdürlüğünce kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde Suriye uyruklu i.S. isimli şahsın piyasaya kaçak cep telefonu sürdüğünün tespit edilmesi üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe J.K.lığı ekiplerince şahsın evinde yapılan aramada;  değişik marka ve modelde *piyasa değeri yaklaşık 100.000 TL olan toplam (9) adet cep telefonu ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI