Bugun...



MMO Ankara Şube 29. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi

MMO Ankara Şube 29. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi. Çağdaş Mühendisler Listesi Güven Tazeledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-02-2024 14:54:29 Tarih: 22-02-2024 14:52

MMO Ankara Şube 29. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şubesi’nin 29. Olağan Genel Kurulu 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde yapıldı. 17 Şubat Cumartesi günü MMO Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda MMO Ankara Şubesi’nin 28. Dönem çalışmaları değerlendirildi. 18 Şubat 2024 Pazar günü Sarar İlkokulu’nda yapılan Genel Kurul seçimlerini Yılmaz Yıldırım başkanlığındaki Çağdaş Mühendisler listesi kazandı.

Yılmaz Yıldırım, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı konuşmada, bir demokrasi şöleni olarak geçen genel kurul için tüm üye ve çalışanlara teşekkür etti. Yıldırım, “Üye odaklı, canlı, güçlü, dinamik ve hedeflerini büyüten bir Şube için tüm kurullarımız, komisyonlarımız, çalışma gruplarımız, çalışanlarımız ve elbette üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı geliştireceğiz. Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyeleriyle birlikte karar alma, üretme ve yönetme ilkesiyle hareket ederek, toplumsal sorumluluğu gereği toplumsal muhalefetin odağında yer almayı, onurlu yürüyüşünü ve dik duruşunu sürdürecektir.” ifadelerini kullandı.

MMO Ankara Şube 29. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Yılmaz YILDIRIM, Mehmet Serdar ULU, Seyit Ali KORKMAZ, Niyazi KANTAR, Tülay YENER, Nazan IRMAK ve Eren ŞAHİN’den; Yedek Üyeleri Ramazan ASLAN, Defne KIRAN, Engin BALIK, Mehmet Harun ÖZKANAKTI, Ayşe İNCİ, Çağrı COŞKUN ve Sami Can GÖKOĞLU’dan oluştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI