Bugun...



Kumluca Devlet Hastanesi'nde cildiye uzmanı göreve başladı

Uzun süreden bu yana, hem Kumluca İlçesi'nde, hem de tüm Batı Antalya bölgesinde ciddi bir sorun haline gelen Cildiye Uzmanı konusu, Kumluca Devlet Hastenesi'nin girişimleri ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteği ile çözüldü. Bu hafta göreve başlayan Cildiye Uzmanı Ali Türkay, hasta kabulüne başladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2022 16:35

Kumluca Devlet Hastanesi'nde cildiye uzmanı göreve başladı

Uzun süreden bu yana, hem Kumluca İlçesi'nde, hem de tüm Batı Antalya bölgesinde ciddi bir sorun haline gelen Cildiye Uzmanı konusu, Kumluca Devlet Hastenesi'nin girişimleri ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteği ile çözüldü. Bu hafta göreve başlayan Cildiye Uzmanı Ali Türkay,  hasta kabulüne başladı.

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Türkay,  Tıp eğitimini 2001 yılında Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. 2007 yılında 19 Mayıs Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra, ikinci Uzmanlığını Bukovonian State Medical Üniversitesi-Ukrayna ve İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 2020 yılında, Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olarak uzmanlık eğitimini tamamladı. Dr. Ali Türkay,  daha önce Radyo Children Hospital (San Diego/ABD), Toronto Üniversitesi Sick Kids Hospital (Kanada) hastanelerinde gözlemci doktor olarak çalıştı. Çeşitli Devlet ve özel hastanelerde görev yapan Türkay, Niğde Bor Devlet Hastanesi'nde görev yaparken Kumluca Devlet Hastanesi 'ne atandı.

Bu konuda açıklama yapan Kumluca Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aladağ, şunları söyledi; “Hem Hastanemizde, hem de Batı Antalya bölgesinde son dönemde yaşanan Cildiye Uzmanı (Deri ve Zührevi Hastalıklar) eksikliği sorunu Bakanlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğü’müzün destekleriyle çözüldü. Göreve başlayan Cildiye Uzmanı Dr. Ali Türkay, hastanemizin hizmet alanını daha da genişlettiği için çok mutluyuz. Kendisi sadece Kumluca İlçesi'ne değil, tüm Batı Antalya bölgesine hizmet sunacaktır. Bizlerde, hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın en iyi ortamda ve şartlarda hizmet etmeleri için gerekli çalışmaları yapmaya gayret edeceğiz. Kumluca halkı ile el ele daha mutlu ve sağlıklı günlere ulaşma dileğimiz en büyük mutluluğumuzdur.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI