Bugun...



İbradi Belediyesi 65 yaş üstü ve hastalarını unutmadı

İbradi Belediyesi Başkanlığı İbradı İlçesinde ikamet eden 65 yaş üstü ve ayrıca kronik hastalığı olan vatandaşları için tedbirleri artırdı.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2020 17:22

İbradi Belediyesi 65 yaş üstü ve hastalarını unutmadı

İbradi Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “İlçemizdeki 65 yaş üstü ve ayrıca kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
Başkan Küçükkuru alınan tedbirleri şu açıkladı. “1- Merkez ve civar mahallelerde kolluk tarafından sürekli itibarla denetimler yapılacak tedbir kararlarına uymayanlara işlem yapılacaktır.
2- Günlük ihtiyaçların karşılanması konusunda vatandaşlarımız mahalle muhtarlarına başvuracak, mahalle muhtarlarımız da talepleri Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, Vakıf veya Belediye’ye iletecektir.
3- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak yardım başvuruları telefon üzerinden gerçekleştirilecek, daha sonra dilekçeler imzalanmak üzere Vakıf personeli tarafından vatandaşların ikametine götürülecek.
4- Mahallelerimizde muhtarlar 65 yaş üstü ve tek yaşayan vatandaşlarımızı her gün ziyaret edecek, muhtarların da 65 yaş üstü olduğu mahallelerde bu görevi mahalle imamları üstlenecektir” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI