Bugun...



Güvenli Turizm Sertifikası Logo ve Görselleri Tanıtım ve Pazarlamada Kullanılacak

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge ile Sertifika Programı almaya hak kazanmış işletmelerin tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde Sertifika Görsel ve Logosunun yayınlanması gereği bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2020 17:16

Güvenli Turizm Sertifikası Logo ve Görselleri Tanıtım ve Pazarlamada Kullanılacak

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge ile Sertifika Programı almaya hak kazanmış işletmelerin tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde Sertifika Görsel ve Logosunun yayınlanması gereği bildirildi.

 

AKTOB Başkanı Erkan Yağcı konuya ilişkin olarak "Antalya'da konaklama sektörü süreci çok yakından takip ederek, gerekli önlemleri aldığını gösteren sertifika programına dahil olmaktadır. Tüm dünyada kabul gören Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı ile sertifika almaya hak kazanan işletmelerin imaj ve algı yönetiminde sertifikasyona ilişkin logo ve görselleri tüm platformlarda kullanması önem taşımaktadır. Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelgeye tüm işletmelerin uyması, ülke turizmimizin yeniden normalleşme sürecinde yeniden ivme kazanmasına etken olacaktır" dedi.

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile;  Güvenli Turizm Sertifikası alan işletmelerin tanıtım ve tüm dijital platformlarda Sertifika Görsel ve Logosunun yayınlanması gereği bildirildi. İlgili Genelge’de şöyle denildi:


“Türkiye’nin Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı, tatilini Türkiye’de geçirecek tüm Türk vatandaşlara ve yabancı ziyaretçilere ulaşımdan, konaklamaya, tesis çalışanlarından yolcuların kendi sağlık durumuna uzanan geniş yelpazede anılması önerilen bir dizi tedbirleri tanımlayan programdır.
Bu program, yerli ve yabancı misafirlerin güvenle seyahat edebilecekleri gerekli hijyen koşullarının sağlanmasının yanı sıra, güvenli bir turizm destinasyonu olarak ülkemizin tanıtımın sağlanmasını da amaçlayan önemli bir girişimdir.


Bu amaçla, Güvenli Turizm programı dahilinde sertifika almış tüm konaklama tesislerinin, Güvenli Turizm programı dahilinde olduklarını belirten ” Güvenli Turizm Sertifikasyon programı Sertifikası Görseli ve Logosu” nu etkin ve yaygın bir şekilde kullanmaları esastır.


Konaklama ve yeme-içme tesislerinin mahallerinde ve kendi bünyelerinde görünür ve algıyı artırıcı bir şekilde, diğer taraftan tesislerin yer aldığı tüm internet satış ve yanıtım kanalları dahilinde de Güvenli Turizm Sertifikanız ve Logonuz ile birlikte otel markanızın ön plana çıkartılması, tesis işletmesi olarak bulunduğunuz tüm yerli ve global online kanallardaki profillerinizde tesisisinizin sertifikalı olduğunu gösteren,  Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı Sertifikanızın görsel ve logosunun kullanılması esas olup, gereğinin yapılması hususunda azami özenin gösterilmesi gerekmektedir.


Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı dahilinde sertifikasını almış, yerli ve yabancı platformlarda  yer alan tüm tesislerin profillerine ivedilikle Güvenli Turizm Sertifikasyon programı dahilinde almış oldukları Sertifika Görselini ve Logosunu eklemesini önemle belirtiriz.”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI