Bugun...



BAKSİFED: Seçimler demokrasinin bayramlarıdır

BAKSİFED Yönetim Kurulu tarafından “Antalya, Isparta, Burdur il ve ilçelerimizde ticaret ve sanayi odaları önemli bir seçim süreci” ile ilgili bir açıklama yayınlandı

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2022 20:48

BAKSİFED: Seçimler demokrasinin bayramlarıdır

BAKSİFED Yönetim Kurulu tarafından “Antalya, Isparta, Burdur il ve ilçelerimizde ticaret ve sanayi odaları önemli bir seçim süreci” ile ilgili bir açıklama yayınlandı. Açıklamada şöyle denildi:

"Antalya, Isparta, Burdur il ve ilçelerimizde ticaret ve sanayi odaları önemli bir seçim süreci içerisine girmiştir. Seçimler demokrasinin bayramlarıdır. Bayramlar uzlaşmanın, birlikte hareket etmenin, dargınlık ve kırgınlıkların son bulduğu zamanlardır. Pandemi dönemi sonunda zorlu geçen ticari zamanları umuyoruz ki geride bıraktık. Artık gündelik politikalar yerine, geleceğimize şekil verecek makro politikalar geliştirme ve buna göre hareket etme zamanı gelmiştir.

Yerel kalkınmanın kilit aktörlerinden olan ticaret ve sanayi odalarının, bölgemize yüksek verimlilikle, yüksek katma değer yaratacak ve şehirlerimize küresel rekabetçilik gücünü artıracak kalkınma odaklı yeni bir model sunacağına inancımız tamdır. Seçim sürecinin tüm odalarımızda tıpkı bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da centilmenlikten ödün vermeden dostane bir şekilde geçmesini temenni eder, bu yarışa dahil olan tüm adaylara başarılar dileriz."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI