Bugun...



Memleket'in adayı Ramazan Deniz'den gövde gösterisi

ANTALYA'da Memleket Partisi il yönetiminin görevden alınması ile birlikte olağanüstü kongreye hazırlıkları devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 07-03-2022 13:40

Memleket'in adayı Ramazan Deniz'den gövde gösterisi

ANTALYA'da  Memleket Partisi il yönetiminin görevden alınması ile birlikte olağanüstü kongreye hazırlıkları devam ediyor.
 
Memleket Partisi Antalya'da 19 Mart 2022 tarihinde olağanüstü kongreye gidiyor.
 
Kongrede; Antalya il başkan adaylığını açıklayan Seyit Koyuncu 'nun yanı sıra ilçe başkanlarından çoğunluğunun aday gösterdiği Ramazan Deniz yarışıyor.
 
Son dönemece girilirken Ramazan Deniz'in başkanlık yarışında açık ara önde olduğu ve parti içi barışı daha seçilmeden sağladığı dile getirildi.
 
Adaylığını açıklayan Seyit Koyuncu 'nun ise sadece görevden alınan yönetimin ve iki ilçe başkanının desteğini almış görünse de delegelere ne derece eetki edebileceği belirsizliğini koruyor.
 
Antalya'nın lokomotifi Muratpaşa, Manavgat, Serik, Konyaaltı'nın açık desteğini alan başkan adayı Ramazan Deniz, Akseki ve Kaş'tan da güven oyu aldı. Başkan adayı Deniz, Korkuteli'nde ise büyük bir ilgiyle takip ediliyor.
 
Son olarak Manavgat'ta yemekli bir organizasyon düzenleyen başkan adayı Ramazan Deniz, tüm ilçe başkanları ile gövde gösterisi yaptı.
 
Manavgat'ta organize edilen yemeğe; Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder, Manavgat İlçe Başkanı Ali Sazan, Manavgat Kurucu İlçe Başkanı Kadir Ay, Serik İlçe Başkanı Ali Kurt, Akseki İlçe Başkanı Mustafa Kavasoğlu, Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol, Konyaaltı İlçe Başkanı Elçin Güner ve Kaş İlçe Başkanı Alican Karakuş, İl Disiplin Kurulu Başkanı Tayfun Aydoğmuş ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI