Bugun...



Kartal’dan 29 Ekim mesajı

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2020 18:54

Kartal’dan 29 Ekim mesajı

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Kartal mesajında, “TBMM tarafından 1923 yılında ilan edilen ve Atatürk’ün en büyük bayram olarak Türk Ulusuna armağan ettiği 97. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramı Atatürk ilkeleri ve sarsılmaz bütünlüğümüzle tüm Türk Ulusuna kutlu ve mutlu olsun” dedi.

Cumhuriyetin ülkemizin en değerli miraslarından biri olduğuna işaret eden DP İl Başkanı Kartal, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı cumhuriyettir vurgusu yaptı.

Kartal, “Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılı kutlamaları ile bir kez daha ifade etmek isterim ki, Kurtuluş Savaşımız kadın, erkek, genç, yaşlı fark etmeksizin tüm milletin ortak mücadelesi ile gerçekleşmiştir. Böylesine bir zaferle kazanılan Cumhuriyet’in coşkusu bugün de aynı duygularla yaşanmalı ve yaşatılmalıdır. Cumhuriyet’ten önce herkesle aynı zaman diliminde bambaşka hayatlar yaşanıyordu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millet mücadelesi ile bugünkü kazanımlarımızı elde ettik. Kadınlar toplumdaki haklarını, özgür kimliklerini bu sayede kazandı. Bundan sonra da cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak kadınların toplumdaki yerini korumak, kollamak bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı.

‘’Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde, Cumhuriyet Devrimleri için emek veren, can veren binlerce insanımızın eşsiz mirasını yüreğimizde taşıyor, aklımız ve emeğimizle bu mirası gelecek nesillere sunmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerine yer veren Hasan Ali Kartal son olarak, “Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI