Bugun...



Genel Başkan Yalçın, Sarıkamış Şehitlerini Andı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Sarıkamış Şehitlerini Andı.

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2022 17:13

Genel Başkan Yalçın, Sarıkamış Şehitlerini Andı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Sarıkamış Şehitlerini Andı.

Sarıkamış Şehitlerini Anma günü dolayısı ile mesaj yayınlayan Genel Başkan Yalçın, “Bu destan ki Milli Mücadelemiz adına canlarını seve seve feda eden binlerce vatan evladının bir an bile düşünmeden dondurucu soğuk ve tipi altında, şahadet şerbetini içtiği fedakârlık ve kahramanlık örneğidir.
Bu durum aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşlik dersi destanıdır. Vatan ve millet aşkı, ecdadımıza öyle bir sorumluluk duygusu yüklemiş ki, karlı zor arazi şartlarında hiçbir zorluğa aldırış etmeden Ruslara karşı vatanlarını savunma yoluna çıkmış, donarak şehit düşmüşlerdir.
Pek çok kayıp verdiğimiz bu amansız mücadelede, hiçbir mazeretin ardına saklanmaksızın, vatanına ve istiklaline kastedenlere karşı çelikten sinesini siper etmiş, büyük kayıplar verilse de vatan uğruna çıkılan bu yoldan asla geri dönmeyi düşünmemişlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Sarıkamış Harekâtı’nın 108. yıldönümü vesilesiyle Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarıyla bu uğurda hayatlarını feda eden bütün aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI