Bugun...



Daha verimli enerji için ANFAŞ’ta buluşuyorlar

Sektörün en etkili fuarlarından biri olan ENEREX’de daha verimli enerji arayışı için çok sayıda sivil toplum örgütü bir araya geliyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2020 13:48

Daha verimli enerji için ANFAŞ’ta buluşuyorlar

Sektörün en etkili fuarlarından biri olan ENEREX’de daha verimli enerji arayışı için çok sayıda sivil toplum örgütü bir araya geliyor.
Türkiye’nin enerji sektörü temsilcilerinin bir araya geleceği ANFAŞ Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı (ENEREX) kapsamında çok önemli bir etkinlik yapılıyor.
Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nin (YAPDER) koordine ettiği ve Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), Küresel Isınma Kurultayı Komitesi, Yenilenebilir Enerjiyi Destekleme Platformu, ÇEVDODER ve iklimekonomisi.org gibi çok sayıda sivil girişimin desteklediği etkinlikte enerjinin doğru kullanımı masaya yatırılacak.
Sektörün önde gelen isimlerin katılacağı etkinlik 27 Şubat Perşembe günü saat 13.00’te ANFAŞ Papatya Salonu’nda yapılacak.
Etkinliğin açılışını ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, moderatörlüğü ise Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak yapacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI