Bugun...


Eyyüp AYDIN

facebook-paylas
KORKUTELİ BELEDİYESİ ÖRNEK ALINMALI!
Tarih: 27-06-2020 17:32:00 Güncelleme: 27-06-2020 17:32:00


 

Korkuteli İlçesi Belediye Başkanı Ömer İşlek, bir yılını değerlendirdi. Önemli hizmetlere ve başarılara imza attı. Ocak ayı başlarında biz basın mensuplarını Korkuteli'ne davet ederek projelerini yerinde anlatan Başkan İşlek, ilk etapta 10 dönümlük park alanı ile kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve spor merkezini kısa sürede tamamlayarak Korkuteli halkının hizmetine sundu.


Cumhureli Yaşlılar İçin Kişisel Bakım projesini, Kadın Merkezi projesini, Korkuteli Kanal projesini de söz verdiği tarih olan 19 Mayıs'ta hizmete açtı. Hem de Koronavirüs pandemi sürecinde yaptı bütün bunları. Pek çok belediye pandemi sürecini bahane edip yan gelip yatarken, Başkan İşlek, "hizmette sınır yoktur" deyip önemli projeleri hayata geçirdi. Tamamlanma aşamasına gelen projelerinden 450 dönümlük gezi, eğlence ve spor aktivitelerinden oluşan Seyirpark projesi ile içinde Hayvan Borsası'nın da yer alacağı Türkiye'nin en büyük kapalı Hayvan Pazarı projesi ile Korkuteli esnafına yönelik Arasta projesini de Temmuz ayı ortalarında hizmete açacağını söylüyor Başkan İşlek.


Bu hizmetlerle yetinmeyen Başkan İşlek, "Her Hafta Bir Köye Hizmet" projesi kapsamında şu ana kadar 28 köyün başta su problemi olmak üzere her türlü sorununu çözerek köylerin yaşam tarzını değiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan İşlek, "5 yıl içerisinde tüm köyleri yaşanabilir bir hale getirerek, Korkuteli'ni cazibe merkezi yapacağım." Başkan İşlek, bu arada yaptığı girişimler sonucu kapanan belde belediyelerinden 5 belde belediyesini de hizmet verir hale getirdi.
"Az laf, çok iş" parolasıyla yola çıktıklarını söyleyen Başkan İşlek, "hizmet anlamında Korkuteli halkına verdiğim sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum" diyor.


Bence Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek'i ve belediye çalışanlarını tüm belediyeler örnek almalıdır. Gerçekten örnek alınacak çalışmalar sergiliyorlar. Korkuteli halkı, Başkan İşlek'i hangi siyasi partiye mensup olduğuna göre değil, yaptığı ve yapacağı hizmetlere göre değerlendirmelidir. Korkutelili böyle özverili bir başkanı bir daha rüyasında bile göremez. Kendisini bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum. Bu arada Korkuteli'ne yolunuz düşerse kanal boyunda gondollarla gezmeyi unutmayın.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI