Bugun...


Eyyüp AYDIN

facebook-paylas
BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELMİYOR!
Tarih: 05-08-2020 16:33:00 Güncelleme: 05-08-2020 16:33:00


Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, gördüğü lüzum üzerine belediyenin üst yönetim kadrosunda bazı değişiklikler yaptı. Yapılan bu değişikliklerin siyasi bir amacı olmadığını söyleyen Başkan İşlek, tamamen belediye performansı ve halkla ilişkilerin kalitesini arttırmaya yönelik olduğunu vurguladı. Korkuteli Belediyesi'nde başkan yardımcılıklarına Sadık Önal ile Emrah Erünsal atanırken, İmar Ve Şehircilik Müdürlüğüne Şahali Sarıca, Ruhsat Denetim Müdürlüğüne Doğan Baştepe, Emlak İstimlak Müdürlüğüne Gökhan Develi, Muhtar işleri Müdürlüğüne Ali Kemi, Yazı İşleri Müdürlüğüne de Fikret Musa Gencal getirildi.

 


BAŞARI BÖYLE GELİYOR
Korkuteli Belediyesi'nde 453 personelle büyük bir aile olduklarını söyleyen  Başkan Ömer Niyazı İşlek, neden böyle bir değişikliğe gittiklerini şöyle açıklıyor: "Zaman zaman metal yorgunlukları atmak amacıyla bu türlü değişiklikleri yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz 2021 Mart ayı itibari ile milletimizin tüm birim müdürlüklerinden işlerini, belediye başkanına ulaşmaya, bildirmeye veya rica etmesine gerek duymadan halledilmesini sağlamaktır. Bir vatandaşımız eğer bir birim müdürlüğünde işini halledemiyor ve belediye başkanı olarak bana ulaşıyorsa o birim müdürü maalesef  bana göre ehliyet ve liyakate sahip olmayan bir yöneticidir.
Bu vesile ile Korkuteli Belediyemizin Kurumsallaşması açısından tüm halkımızdan bir istirhamım var. Lütfen tüm istek ve arzularınızı ilgili birim müdürlüklerimize direkt yapınız. Eğer 30 gün içerisinde yapmış olduğunuz müracaata olumlu, olumsuz veya beklemede olmak üzere üç cevaptan birisini alamazsanız  lütfen tarafıma bildiriniz."

 

Başkan İşlek bu değişikliklerle yetinmeyip, önümüzdeki günlerde belde sorumluları, şirket ve işletmeler sorumluları ile işçi personellerinin de birim değişikliklerine yönelik tasarrufta bulunacaklarını belirtti.

 

Düşünüyorum da, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, işte bu yüzden en  başarılı belediye başkanları arasında yer alıyor? Başarı kendiliğinden gelmiyor, başarı işte böyle geliyor. Onun için Korkuteli Belediye Başkanını örnek alın diyoruz. Keşke aynı performansı, aynı kararlılığı ve başarıyı Antalya'daki belediye başkanları da gösterebilseler. Antalya'da bırakın belediye başkanlarına ulaşmayı, başkan yardımcılarına, daire başkanlarına, birim müdürlerine ulaşmak imkansız. Her biri birer masa oluşturmuşlar, belediyelerine gelen talep ve şikayetleri, sorunları bu masalara havale etmekle iş yaptıklarını zannediyorlar ve kendilerini başarılı addediyorlar.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI