Bugun...


Eyyüp AYDIN

facebook-paylas
KANAL KORKUTELİ PROJESİ HAYAT VERİYOR...
Tarih: 23-07-2020 18:01:00 Güncelleme: 24-07-2020 12:55:00


Haber Akdeniz İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Çelik, Kalp Antalya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güldane Kaya ile Haber Akdeniz Antalya Temsilcisi ve yazarı Eyyüp Aydın'dan oluşan Haber Akdeniz ekibi olarak Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i makamında ziyaret ettik. Kendisiyle bir süre sohbet ettik. Başkan İşlek, çalışmalarını hizmet sıralamasına göre yaptıklarını belirterek, "basınla kurduğum iyi ilişkileri ilçem için kullanmak isterim" diyor. Başkan İşlek, her zaman olduğu gibi bizleri nazik bir şekilde karşıladı ve uğurladı. Uğurlarken de, hizmetleri yerinde görmemiz için bizlere araç tahsis etti. Korkuteli İlçesi'ndeki bu gezimize, Belediye Basın Müdürü Hasan Sarac da eşlik etti ve projeler hakkında bizleri bilgilendirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Kapalı Canlı Hayvan Pazarı ve Hayvan Borsası tesisi, hayvan üreticisine önemli hizmet sunacak şekilde yapılmış. Bu tesiste Hayvan tüccarları hem malını  pazarlayabilecek hem konaklama imkanı bulacak. Çünkü tesis bünyesinde konaklama için otel, yiyecek-içecek için de kafeterya var. Özetle tesiste her türlü ayrıntı düşünülmüş. Bu arada hizmete açılan Korkuteli halkı ve spor yapacak gençler için kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna ve kafeteryadan oluşan spor merkezini, kadınlara yönelik kültürel ve sportif etkinliklerin yapılacağı Kadın Merkezi'ni, nişan, düğün, nikah etkinlikleri için açılan 1000-1500 kişilik açık hava Evlilik Parkı'nı görme fırsatını bulduk. Bu hizmetlerin 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması, Başkan İşlek'in işini ne kadar çok sevdiğini, yürekten hizmet verdiğini, "az laf, çok iş" parolasıyla hizmet üretmesinin bir göstergesi.

 

İKİ ÖNEMLİ PROJE
Başkan Ömer İşlek'in hizmetlerini saymakla bitmez. Ben burada başkanın iki önemli projesinden söz etmek istiyorum. Bunlardan biri ve önemli projesi olan 450 dönümden oluşan Seyir Park'ı Projesi ile Kanal Korkuteli Projesi. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Seyir Park'ı Projesi, bir anlamda Korkuteli halkına nefes aldıracak. İçinde piknik alanları, yürüyüş yolları, park alanları ve her türlü sportif aktivitelerin yer alacağı proje, tamamlanma aşamasına geldi. Seyir Park'ı Projesi, Kurban Bayramından sonra hizmete açılacak. Başkan İşlek'in ikinci büyük projesi Kanal Korkuteli Projesi. 5 bin 700 metre uzunluğunda, 140 metre derinliğinde Kanal Korkuteli Projesi,  Korkuteli halkı için önemli bir yaşam alanı haline gelmiş. Geçtiğimiz günlerde ilk etabı hizmete açılan projenin her bir etabı ayrı bir konseptten oluşuyor. İlk etabı Yörük kültüründen oluşan proje tamamlandığında, her konsept farklı Türk kültürlerini  de yansıtacak. Henüz birinci etabı tamamlanan Kanal Korkuteli'nde, gondolla gezme ile her gece saat 21.30'dan sonra  da su, ses, ve ışık gösterisini izleme keyfini yaşıyorsunuz. Böyle bir projeyi hayata geçiren Korkuteli Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i, bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ne diyelim darısı bizim Düden Projesi'nin başına. 

 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI