Bugun...


Eyyüp AYDIN

facebook-paylas
BU ACIYI UNUTMAK KOLAY DEĞİL!
Tarih: 18-02-2021 18:21:00 Güncelleme: 18-02-2021 18:21:00


13 vatan evladının kahpece infaz edilmesinin yankıları devam ediyor. Gara operasyonu, başta siyasette ve televizyon kanallarında çok yönlü olarak  tartışılıyor. Elbette tartışılmalı. Ağır bedel ödediğimiz bu operasyon bugün tartışılmayacakta ne zaman tartışılacak? Bu bağlamda operasyonla ilgili Ana Muhalefet Partisi liderinin, gazetecilerin, kanaat önderlerinin soru sorması, konuyu tartışması kadar doğal ne olabilir?

 

13 vatan evladının kurtarılması amacıyla Irak'ın Gara bölgesine düzenlenen operasyonda, şehit olan 16 vatan evladının hesabını kim verecek? Bunun bir sorumlusu olması lazım. "Bunun sorumlusu siyasi iradedir" demekten neden bu kadar çok rahatsızlık duyuluyor. 13 vatan evladını kurtarmak için bir operasyon düzenleniyor, elbette burada başarıda olacaktır, başarısızlıkta olacaktır. Eğer başarı olsaydı, milletçe operasyona karar vereni de, operasyonu düzenleyeni de milletçe gururla alkışlardık.  Ama olmadı, keşke olsaydı. Bu acıyı kolay kolay unutmamız mümkün mü? Eğer bu acıyı unutursak, şehit annelerinin yüzüne nasıl bakarız? Kendinizi bu annelerin ve babaların yerine koyup öyle düşünün.

 

Bu operasyonda 13 vatan evladının PKK tarafından katledilmesi, operasyon sırasında 3 askerin de şehit olması, milletçe hepimizi derinden üzmüştür. Buna tepkisiz kalmak mümkün mü? Tepkisiz kalanın vatan sevgisinden şüphe ederim. Ama ben şuna da inanıyorum. Terörün kökünün kazılması konusunda siyasi irade de çok büyük bir kararlılık görüyorum. İnşallah tez zamanda 16 şehidimizin kanı yerde kalmaz ve bu hainlere unutamayacakları bir ders verilir.  





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI