Bugun...


Aile Hekimi Dr. Ozan UZKUT

facebook-paylas
3. KİTABIM ÇIKTI
Tarih: 19-07-2021 19:34:00 Güncelleme: 19-07-2021 19:34:00


Evet, Ozanca Sağlık Mobbing Politika ve Corona adıyla tüm kitapçılarda, internet sitelerinde kitabım artık bulunabiliyor. Daha önceki kitaplarıma gösterdiğiniz ilgiyi bu kitabıma da bekliyorum hatta daha çoğunu bekliyorum, çünkü bu kitabın tüm geliri covitten ölen sağlık çalışanlarının çocuklarına burs parası olarak gidecek.


Bu kitabımda 1 Nisan 2020-31 Aralık 2020 arasındaki yazılarımı, düşüncelerimi, o zamanki olayları, kendi bakış açımla yazmaya çalıştıklarımı paylaştım. Kitapta salgın süresince Sağlık Bakanlığı'nın, İçişleri Bakanlığı'nın ve diğer bakanlıkların kısaca iktidarın iyi yaptıklarını, yanlış yaptıklarını, yapması gerekenleri, sonuçlarını kendi bakış açımla yazdım, kimseye hakaret etmeden ve doğru bildiğimden şaşmadan duygu ve düşüncelerimi yansıttım.


Daha önce yazdığım Ozanca Sağlık Mobbing Politika 1 ve 2  kitaplarım sizlerin bana göre çok ilgisini çekti, tahminim çok üstünde satıldı. Bundan cesaret alarak bu üçüncü kitabımı yayınlıyorum. Bu kitapta sadece corona değil yine mobbing, sağlık, malpraktis ve politika konularını bulacaksınız. Umarım bu kitap da diğer iki kitabım kadar ilgi çeker.


Yukarıda da yazdığım gibi bu kitabımın ve daha önce yayınladığım tüm kitaplarımın gelirini bizce şehit olan ama iktidarca meslek hastalığı bile sayılmayan ve hayatını halkının sağlığı için feda eden başta hekim arkadaşlarım olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitim masrafı için kullanacağım. Kitaplarıma göstereceğiniz ilgi aynı zamanda onlara da destek olacaktır.


Umarım yazdıklarım ilginizi çeker, umarım yazdıklarım ileride bu konuyu yazmak, tez hazırlamak isteyenlere kaynak olur.

HEPİNİZE İYİ OKUMALAR DİLERİM.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI