Bugun...



Vali Yazıcı, Antalya Bilim Üniversitesi’ni ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Bilim Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek’ten projeler ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi aldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-11-2020 15:38

Vali Yazıcı, Antalya Bilim Üniversitesi’ni ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Bilim Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek’ten projeler ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi aldı.


“Üniversitelerimiz, yüksek bilimsel altyapısının desteği ile Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalarını arttırarak, katma değeri yüksek üretime destek olmalıdır.”
Antalya Bilim Üniversitesi’ni ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’ten eğitim alt yapısı, öğrenci sayısı, projeler ve Ar-Ge çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. En büyük gücümüzün genç nüfusumuz olduğunu ifade eden Vali Yazıcı “Bu büyük gücümüz olan gençlerimizi eğitim ile en güzel şekilde işlemeliyiz. Unutmamalıyız ki, gençlerimizin eğitimi ülkemizin geleceği için çok büyük önem arz etmektedir.” diye konuştu.


Üniversitelerimiz Ar-Ge ve İnovasyona Odaklı Çalışmalar Yapmalı
Bilginin üretime ve verime dönüştürülerek projeler geliştirilmesi noktasında üniversitelerin önemli bir merkez olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Üniversitelerimizin Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalarıyla katma değeri yüksek ürünler ortaya koyarak üretime destek olmalı. Üniversitelerimizde bilimsel çalışmaların kalitesini arttırarak gençlerimize daha iyi bir eğitim alanı sunmalıyız. Bilimsel çalışmalarımızın artması bölgemize ve ülkemize hem ekonomi hem de istihdam alanında katkıları olacağını düşünüyorum.” dedi.


Eğitimde Kalitenin Artması İçin Geri Bildirimler Önemli
Eğitimde kalitenin artması açısından geri bildirimlerin önemine dikkat çeken Vali Yazıcı; “Birinci önceliğimiz olan eğitimin gelişmesi için mutlaka ölçmeliyiz. Eğitimde kalitenin artması açısından geri bildirimleri önemseyerek eğitimlerimizi sürekli iyileştirmeliyiz.” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI