Bugun...



Uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor

Antalya’da Narkotik Polisleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

facebook-paylas
Tarih: 07-09-2020 18:01

Uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor

Antalya’da Narkotik Polisleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda, ilimizde uyuşturucu madde alıcı ve satıcısının irtibatını kesmek, gençlerin uyuşturucu maddelere kolaylıkla erişimini engellemek amacıyla riskli bölgenin tüm giriş ve çıkışları narkotik ekiplerimiz tarafından tutulmuş durumdadır.
Riskli bölgelerde 7/24 çalışan Narkotik ekipleri tarafından (357) uyuşturucu operasyonu gerçekleştirilmiş, (383) şüpheli şahıs yakalanarak adli işlem yapılmış, (39) şahıs çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.
Bu operasyonlar neticesinde; (15 kilo 790 gram) ve (690) adet uyuşturucu madde ele geçirilirken, (16) adet hassas terazi, (1) adet tabanca, uyuşturucu suçundan elde edildiği değerlendirilen (47.722) TL, (410) Euro ve (1.900) Dolar ele geçirilmiştir.
Uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanıldığı tespit edilen riskli mahalle ve sokaklarda gerçekleştirilen uygulamalarda; (2.711) araç kontrol edilmiş, (610) araca (742.423) TL para cezası uygulanmış, (84) araç trafikten men edilmiş, (21.755) şahıs kontrol edilmiş, aranması olan (23) şahıs yakalanmış, (231) şahsa adli işlem yapılmıştır.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI