Bugun...


Büyükşehir ekipleri Alanya’da yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor
Tarih: 17-09-2023 18:18:01 Güncelleme: 17-09-2023 18:18:01 + -


Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 araç, 70 personel ile destek veriyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-09-2023 18:18

Büyükşehir ekipleri Alanya’da yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor

Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 araç, 70 personel ile destek veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya halkına geçmiş olsun dileklerini iletirken, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm personel, araç ve ekipmanlarıyla çalışmalara destek vermeye hazır olduğunu söyledi.
Alanya’da yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de söndürme çalışmalarına destek veriyor.


BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
Yangının çıktığı ilk andan itibaren bölgeye sevk edilen Büyükşehir ekipleri çalışmalara yoğun şekilde destek veriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 17 araç ve 45 personel ile söndürme çalışmalarında görev alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı 4 iş makinesi yangın bölgesinde görev yapıyor. Kırsal Hizmetler ekipleri 1 kepçe, 1 greyder, 1 lider ve 1 servis aracı ile yerleşim bölgesinin çevresinde yangın şeridi açıyor. ASAT Genel Müdürlüğü de 4’ü arazöz 8 araç ile görev yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ait ilçe ekipleri de yangına müdahale çalışmalarına destek vermek üzere hazır bekliyor.


İLÇE EKİPLERİ HAZIR BEKLİYOR

Alanya halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Yangının ardından itfaiye ekiplerimiz başta olmak üzere iş makineleri ve arazözlerimiz ile çalışmalara destek veriyoruz. İhtiyaç olmamasını ümit ederek yangının büyüme ihtimaline karşı ilçelerde bulunan araç ve ekipmanlarımızla yangın söndürme çalışmalarına katılmak üzere hazır bekliyoruz” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI