Bugun...


Kurnaz, muhtarlarla bir araya geldi
Tarih: 30-10-2023 17:04:57 Güncelleme: 30-10-2023 17:04:57 + -


CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Önder Kurnaz hafta sonu Kepez İlçesi’nde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Kurnaz, muhtarlar ve eşleri ile birlikte Cumhuriyet’in 100’üncü yıl coşkusunu birlikte yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2023 17:04

Kurnaz, muhtarlarla bir araya geldi

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Önder Kurnaz hafta sonu Kepez İlçesi’nde  görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Kurnaz, muhtarlar ve eşleri ile birlikte Cumhuriyet’in 100’üncü yıl coşkusunu birlikte yaşadı.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Önder Kurnaz, hafta sonu Kepez İlçesi’nde görev yapan muhtarlar ve eşleri ile birlikte Kemer’de bir araya geldi. Kurnaz, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl coşkusunu Kepez İlçesi’nde görev yapan muhtarlar ile birlikte kutladı. Kurnaz, ‘’ ’Hafta sonu Kepez İlçesi’nde görev yapan muhtarlarımız ve eşleri ile bir araya geldik. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yıl coşkusunu muhtarlarımız ile birlikte kutladık. Bu coşkuyu bizlerle yaşayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

 


PROJELERİNİ ANLATTI
Kurnaz, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı gösterildiği ve kazandığı takdirde Kepez İlçesi’nde yapacakları projelerden bahsetti. Kurnaz, ‘2019-2023 yılları arasında CHP Kepez İlçe Başkanlığı yaptım. Kendi adımıza başarılı bir genel seçim gerçekleştirdik. Kepez’deki oylarımızı ciddi anlamda artırdığımızı düşünüyorum. Sizlerde seçim sonucunu takip etmişsinizdir. Önümüzde yerel seçim var. Yerel seçim havası farklı olacaktır. Bende CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayıyım. KuruLtaydan sonra adaylığımız kesinleşecek ve hep birlikte sahaya ineceğiz. Muhtarlarımız ile ilgili projeler gerçekleştiriyoruz. Projelerimizin birçoğunu muhtarlarımız ile birlikte yapacağız’’ Dedi.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI