Bugun...


Kumluca Belediyesi personeli ışıklarını keşfetti
Tarih: 24-12-2021 19:17:50 Güncelleme: 24-12-2021 19:17:50 + -


Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde Kumluca Belediyesi personellerine özel Klinik Psikolog Gülsüm Bircan ‘’Işığınızı Farkedin’’ semineri verdi.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2021 19:17

Kumluca Belediyesi personeli ışıklarını keşfetti

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde Kumluca Belediyesi personellerine özel Klinik Psikolog Gülsüm Bircan ‘’Işığınızı Farkedin’’ semineri verdi.
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu’nun da katıldığı seminerde belediye personelleri günlük yaşam streslerinden birazda olsa uzaklaşarak kendi benliklerini fark etti.
Her ayın 3. Çarşamba’sı yapılması planlanan seminerlerde personellerin içlerindeki ışığı fark ederek kendi potansiyellerinin farkına varmaları ve motivasyon kazanmaları hedefleniyor.
Mustafa Köleoğlu seminer sonrası yaptığı konuşmada; ‘’ Bugün burada hep beraber bir aradayız bir aile toplantısındayız. Bugün önemi bir noktaydı bence bu çünkü her birimiz kendimize kişisel bir gelişim anlamında bir hedef koyarız o alanda da çok önemli bir sunum gördük. Bize katkı koyması açısından hayatımıza bir artı daha ilave etmesi açısından bence çok önemliydi. Hani bir söz var ya dünyanın en iyi çöpçüsü sanki kendisi bütün dünyayı kurtaracakmış gibi her sabah kalktığında dünyadaki en iyi çöp temizleyen insan benim diyor, sabah çıktığı zaman işini dünyanın en önemli işi olarak görüyor, dünyanın en önemli işi olarak gördüğü içinde işine yansıtıyor. İşte bizimde burada birbirimize biraz katkımız olsun özellikle hocamın bize burada katkısı bize burada artı bir değer olarak birbirimize bakış açımıza anlamamıza, empati kurmamıza kadar katkı koyacağına inanıyorum, bu anlamda öncelikli olarak sizlerin huzurunda hocamıza teşekkür ediyorum’ ’dedi.
Klinik Psikolog Gülsüm Bircan; ‘’Işığınızı Farkedin seminerleri insanların kendilerinin farkına varmaları için ve motivasyonlarını yükseltmek için yapılan bir seminerdir. Seminerlerimiz her ay olacak. İnsanların kendilerinin var oluşlarına sadece dokunsunlar istiyorum. Ve inanıyorum ki bir kişi bile dokunsa, onun dokunduğu kişilere zincirleme olarak çok şey katacak. İş için, aile için, sosyal kültürel değerler için, çok şey katacak, buna inanıyorum. Ve bu semineri yapmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ve onun çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu semire katılan insanlarla ben inanıyorum ki bir zincir oluşturacağız’’ dedi. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI